Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ilie Nastase, noi dezvaluiri despre scandalul cu politistii: Au trecut nu stiu cate masini, doar pe mine m-au oprit. A doua zi m-au urmarit la spital

B1 B1,
Ilie Nastase, noi dezvaluiri despre scandalul cu politistii: Au trecut nu stiu cate masini, doar pe mine m-au oprit. A doua zi m-au urmarit la spital

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a venit, duminica seara, cu noi detalii in scandalul celor doua dosare penale pe care i le-au facut politistii in aceeasi zi. Nastase sustine ca a fost singurul. continuă pe B1

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut.

INCENDIAR! Procurorul Portocala intra in politica! Noi dezvaluiri despre presupusul denunt impotriva sefei DNA

Procurorul suspendat Mircea Negulescu, cunoscut drept procurorul Portocala, a declarat intr-o interventie televizata ca informatia potrivit careia a denuntat-o la Parchetul General impotriva sefei DNA, La.

Noi dezvaluiri de la intalnirea lui Victor Ponta cu Gabriel Oprea

Apar noi dezvaluiri despre intalnirea dintre fostul premier Victor Ponta si Gabriel Oprea. intalnire a avut loc la un restaurant de la marginea Capitalei, iar fotografia cu cei doi a fost publicata de.

Ilie Nastase, detalii despre incidentul cu politistii, in direct la Antena 3: imi pare rau ca m-am urcat baut la volan

Ilie Nastase a intrat in direct, prin telefon, la Sinteza Zilei, si a vorbit despre scandalul cu politistii in care este implicat. Dansii erau ascunsi la iesirea din Parcul Herastrau. Au.

Cat de BEAT era, de fapt, ILIE NASTASE? Dezvaluiri INCREDIBILE facute de liderul unui sindicat al politistilor

Ilie Nastase era aproape de coma alcoolica in momentul in care politistii l-au oprit pe Soseaua Nordului din Capitala, a declarat Florin Vilea, liderul Federatiei Sindicale a Politistilor SED.

Cu cine era Ilie Nastase in masina la 4 dimineata: Politia face DECLARATII de ultim moment! (VIDEO)

Noi amanunte ies la iveala despre scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase vineri, in zori. in cadrul conferintei de presa organizata de Politia Rutiera a Capitalei pe aceasta tema, reprezentantul.

Ion Cristoiu, despre scandalul in care e implicat Ilie Nastase: Nu exista ca esti vedeta. Cand esti la volan, esti sofer si atat

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat la Antena 3, unde a vorbit despre scandalul cu politisti in care este implicat Ilie Nastase. E important de discutat daca Politia a facut exces de forta cu.

Primele imagini din club cu Ilie Nastase. Fostul tenismen surprins cand bea - VIDEO

Au aparut imaginile cu Ilie Nastase in timp ce bea in club, inainte de scandalul de vineri cu politistii. Ilie Nastase a petrecut in club cu Gabi Tamas, iar sotia acestuia chiar a postat o fotografie de la.

Ce spune presa internationala despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase

Presa internationala vorbeste pe larg despre patania lui Ilie Nastase. New York Times titreaza inca este rau, la 76 de ani fostul tenismen arestat de doua ori in aceeasi zi Jurnalistii de la BBC sp.

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )