Libnet.ro
UNICEF

13:45

Filmul Pozitia copilului a fost ales marele castigator al Festivalului de Film ...

România Liberă România Liberă,
Filmul Pozitia copilului a fost ales marele castigator al Festivalului de Film ...

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul International al Filmului Francofon de la Namur 27 septembrie - 4 octombrie), in timp ce Luminita Gheorghiu a primit trofeul pentru cea mai buna actrita, informeaza Mediafax. Pozitia copilului a primit trofeul Bayard dOr pentru cel mai bun film in cadrul galei de premiere a celei de-a 28-a editii a Festivalului de la Namur, care s-a desfasurat vineri seara, . continuă pe România Liberă

Filmul Pozitia copilului va rula in cinematografele din Statele Unite

Filmul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, castigatorul trofeului Ursul de Aur la Berlinala 2013, va fi distribuit in cinematografele din Statele Unite de compania Zeitgeist Films. Filmul Pozitia.

inca un premiu pentru filmul romanesc. Pozitia copilului, marele castigator la un nou Festival International

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul International al Filmului Francofon de la Namur 27 septembrie - 4 octombrie), in timp.

Trofeu dupa trofeu: Pozitia copilului, mare castigator la Namur

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul International al Filmului Francofon de la Namur 27 septembrie - 4 octombrie), in timp ce Luminita Gheorghiu a primit.

Pozitia copilului a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul de la Namur

Filmul regizat de Calin Nezer, Pozitia copilului, a primit premiul pentru cel mai bun film, iar Luminita Gheorghiu, premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul International de Film de la Namur.

Pozitia copilului, cel mai bun film la Festivalul de la Namur

Pozitia copilului de Calin Netzer a primit premiul pentru cel mai bun film, iar Luminita Gheorghiu, premiul pentru cea mai buna actrita, la Festivalul International de Film de la Namur 27 septembrie - 4 octombrie), informeaza site-ul evenimentului, transmite Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )