Libnet.ro
UNICEF

17:30

Filmul Star Wars: Trezirea Fortei a doborat un record mondial: incasari de un miliard de dolari in doar 12 zile

Adevărul Adevărul,
Filmul Star Wars: Trezirea Fortei a doborat un record mondial: incasari de un miliard de dolari in doar 12 zile

Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, cel mai recent film al francizei, a stabilit un nou record istoric, depasind, dupa proiectiile din weekend, suma de un miliard de dolari din incasari pe plan mondial, devenind astfel pelicula care atinge cel mai repede acest prag. continuă pe Adevărul

Filmul Star Wars: Trezirea Fortei va depasi pragul incasarilor de un miliard de dolari

Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, cel mai recent film al francizei, este pe cale sa stabileasca un nou record istoric, urmand sa depaseasca, dupa proiectiile de duminica, suma de un miliard de dolari din incasari pe plan mondial, devenind pelicula care atinge cel mai repede acest prag.

Un american, castigatorul maratonului Star Wars: Trezirea Fortei. De cate ori la rand a vazut filmul

Un american din Austin a castigat maratonul Star Wars: Trezirea Fortei, dupa ce a vazut lungmetrajul de noua ori consecutiv, petrecand doua zile in sala de cinema.

Record de incasari pentru cel mai nou film din seria Star Wars: Peste un miliard de dolari in primele doua saptamani de la lansare

Star Wars: Trezirea Fortei, cel mai nou film din seria Star Wars, a inregistrat un record de incasari, atingand pragul de un miliard de dolari in doar dupa saptamani de la lansare. Pelicula a avut, in al doilea weekend de la lansare, incasari de peste 286 de milioane de dolari in toata lumea, depasind duminica pragul de un miliard de dolari din incasari si atingand un nou record, anunta AFP.

Star Wars: The Force Awakens a devenit filmul cu cele mai mari incasari in ziua de Craciun

Star Wars: The Force Awakens Star Wars: Trezirea fortei) a stabilit un nou record al incasarilor in cinematografele din America de Nord pentru ziua de Craciun cu 49,3 milioane de dolari, potrivit Variety si.

Tatal monstrilor din primul Star Wars te va face sa privesti altfel filmul

Daca Matrix ne-a aratat ce efecte speciale pot fi create pe computer, Star Wars a avut nevoie de animatori care sa creeze de mana fiecare monstru si extraterestru.

O noua o sabie laser inspirata din Star Wars este si mai letala decat celelalte

Nu e nici un secret ca odata cu lansarea noului episod Star Wars, fanii faimoasei francize au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Iar odata cu ei, au inceput si inventiile care mai de care mai trasnite, care sa imite intr-un mod cat mai autentic posibil faimoasele sabii laser din film. Ultima din aceasta lista, cea [].

Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )