Libnet.ro
UNICEF

15:15

Filosoful Mihai Sora, despre alegerea lui Donald Trump presedinte al SUA: Nici poporul german nu merita, in 1933, sa fie adus in situatia de a-l alege pe Hitler

B1 B1,
Filosoful Mihai Sora, despre alegerea lui Donald Trump presedinte al SUA: Nici poporul german nu merita, in 1933, sa fie adus in situatia de a-l alege pe Hitler

Filosoful Mihai Sora este de parere ca alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA arata ca bufonului nu-i mai ajunge zdranganitul din chitara. El vrea mai mult: vrea sa i se. continuă pe B1

VIDEO Filosoful Mihai Sora implineste 100 de ani. Sotia sa i-a facut cadou un canal de YouTube

Filosoful Mihai Sora, creator al colectiei Biblioteca pentru toti si fondator al Grupului pentru Dialog Social, implineste luni, 7 noiembrie, varsta de 100 de ani.

Filosoful Mihai Sora implineste 100 de ani: Asta inseamna sa ai viata, sa traiesti. Sa te bucuri. Sotia sa, mesaj emotionant pe Facebook (VIDEO)

Filosoful Mihai Sora, creator al colectiei Biblioteca pentru toti si fondator al Grupului pentru Dialog Social, implineste luni, 7 noiembrie, prestigioasa varsta de 100 de.

Filosoful Mihai Sora, creator al colectiei Biblioteca pentru toti si fondator al GDS, implineste 100 de ani

Filosoful Mihai Sora, creator al colectiei Biblioteca pentru toti si fondator al Grupului pentru Dialog Social, implineste luni, 7 noiembrie, varsta de 100 de ani, transmite News. ro.

Klaus Iohannis, despre criticile lui Donald Trump, din campanie, privind statele membre NATO: Romania s-a angajat ferm sa aloce 2% din PIB pentru cheltuieli de aparare (VIDEO)

Klaus Iohannis a facut mai multe declaratii presei la iesirea de la un eveniment la care a participat. Principalul subiect abordat a fost alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor.

Mihai Sora, despre alegerile prezidentiale din SUA: Niciun popor nu merita sa fie adus in pragul disperarii

Filosoful si eseistul Mihai Sora a scris, legat de alegerile prezidentiale din Statele Unite, ca niciun popor nu merita sa fie adus in pragul disperarii, dar si ca, in urma noptii electorale americane, a aflat ca locul cascadei Niagara nu s-a schimbat.

Ce spun celebritatile despre victoria lui Donald Trump: O noapte rusinoasa/ Plang/ Zborurile catre Canada sunt foarte ieftine/ Macar iarba e legala

Chris Evans, actorul care-l joaca pe Captain America in The Avenger, Ariana Grande, Cher si Lady Gaga sunt doar cateva dintre celebritatile care si-au aratat socul si dezamagirea in urma victoriei candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA. Acestea au scris pe Twitter mesaje precum o noapte rusinoasa pentru America, Canada ar trebui sa construiasca un perete si Trump nu va fi niciodata mai mult decat o toaleta, potrivit The Telegraph.

Ce spun horoscopul si cifra destinului despre caracterul lui Donald Trump: Presedintele SUA este nascut in aceeasi zi cu Che Guevara, Alzheimer si George Calinescu

Nascut la 14 iunie 1946, noul presedinte al SUA, Donald Trump, este in zodia Gemeni. Astrologii considera ca nativii din Gemeni sunt caracterizati prin dualitate si din aceasta cauza exista riscul.

Rezultate alegeri SUA 2016. Alegerea lui Donald Trump la conducerea SUA provoaca o unda de soc in intreaga lume

Republicanul populist Donald Trump, lipsit de orice experienta politica, a castigat alegerile prezidentiale americane, declansand un seism politic fara precedent care arunca Statele Unite si lumea in incertitudine, scrie agentia France Presse.

Igor Dodon, dupa victoria lui Donald Trump: Sa promoveze o politica mai putin agresiva in lume, o politica de apropiere de Est si de Federatia Rusa in mod aparte

Candidatul socialistilor in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a salutat alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite si i-a cerut acestuia sa aiba o.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Donald Trump devine al 45-lea presedinte al Americii: Ne vom intelege bine cu toate natiunile care vor sa se inteleaga bine cu noi. Republicanul are sustinerea a 289 de electori. Votul popular a fost castigat de Hillary Clinton

Romania Libera iti prezinta, in timp real, reactii dupa alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite ale Americii.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )