Libnet.ro
UNICEF

15:30

Final de drum pentru John McCain

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Final de drum pentru John McCain

SUA sunt in doliu. Senatorul american John McCain, considerat un erou al Razboiului din Vietnam si o figura nonconformista a politicii americane, a murit sambata la varsta de 81 de ani de un cancer la creier impotriva caruia a luptat circa un an, a anuntat biroul sau, preluat de agentiile internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Omagii n SUA pentru John McCain

Americanii au inceput duminica sa aduca un omagiu senatorului republican John McCain, un pilot torturat in razboiul din Vietnam si candidat fara succes la Casa Alba, care a decedat la ferma sa de langa Sedona, sambata, cu cateva zile inainte de cea de-a 82-a aniversare, dupa 13 luni de lupta cu un cancer cerebral, transmite AFP, citat de Agerpres.

SUA: Lumea politica i aduce un omagiu senatorului John McCain

Senatorul John McCain, pilot torturat in timpul Razboiului din Vietnam, candidat la Casa Alba si figura nonconformista a politicii americane, a murit sambata la varsta de 81 de ani, ca urmare a unui cancer cerebral. Imediat, reactiile au inceput sa apara pentru a saluta memoria acestui important politician republican, care a suparat multa lume, inclusiv din propria familie politica, insa al carui devotament patriotic a fost recunoscut de toti.

Vietnam: John McCain a fost un simbol care a contribuit la vindecarea ranilor razboiului

Senatorul american John McCain a fost un simbol al generatiei sale care a contribuit la vindecarea ranilor razboiului si a facut eforturi pentru normalizarea relatiilor diplomatice cu SUA, a transmis ministrul de externe de la Hanoi, intr-un mesaj de oamgiere a memoriei politicianului care a murit sambata, cu cateva zile inainte sa implineasca varsta de 82 de ani.

Senatorul american John McCain a decis sa nu mai continue tratamentul pentru cancer cerebral

Senatorul republican John McCain nu va continua tratamentul pentru cancer cerebral, a anuntat vineri familia lui, potrivit BBC News.

Trump a refuzat publicarea unui comunicat oficial al Casei Albe pentru omagierea lui John McCain

Presedintele american Donald Trump a refuzat publicarea unui comunicat de catre Casa Alba in care ii era adus un omagiu senatorului John McCain, decedat sambata, conform Washington Post, incident care evidentiaza rivalitatea dintre cei doi, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Senatorul John McCain si-a intrerupt tratamentul pentru cancer la creier

Senatorul american John McCain, o figura reprezentativa a politicii de la Washington, a decis sa-si intrerupa tratatementul pentru cancer la creier, scrie AFP.

Trump a refuzat publicarea de catre Casa Alba a unui comunicat in care ii era adus un omagiu lui John McCain

Donald Trump a refuzat publicarea unui comunicat de catre Casa Alba in care ii era adus un omagiu senatorului John McCain, decedat sambata, informeaza Washington Post. Anturajul presedintelui american.

Vietnamul aduce omagii fostului sau prizonier de razboi John McCain

Fostul senator John McCain a fost un simbol al generatiei sale care a contribuit la pansarea ranilor de razboi prin incurajarea normalizarii legaturilor intre Vietnam si Statele Unite, a declarat luni seful diplomatiei vietnameze, citat de AFP.

Maior, ntrebat despre evaluarea procurorului general: Regretatul senator John McCain mi-a spus ca apreciaza modul n care anumite institutii si-au facut datoria n ultimii doi ani

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat luni ca nu vrea sa se pronunte pe decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a demara procedura de evaluare a procurorului general, dar fostul senator republican John McCain i-a spus ca apreciaza in mod deosebit felul in care anumite institutii, inclusiv cea condusa de doamna Kovesi, si-au facut datoria in ultimii doi ani, relateaza news. ro.

MAE transmite condoleante familiei senatorului John McCain, un prieten constant al Romaniei

Ministerul roman de Externe a transmis, duminica, pe Twitter, condoleante familiei senatorului John McCain, afirmand ca acesta a fost un prieten constant al Romaniei si a sprijinit rolul acesteia in promovarea stabilitatii, a securitatii si respectarii principiilor democratice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )