Libnet.ro
UNICEF

23:15

MAE transmite condoleante familiei senatorului John McCain, un prieten constant al Romaniei

Adevărul Adevărul,
MAE transmite condoleante familiei senatorului John McCain, un prieten constant al Romaniei

Ministerul roman de Externe a transmis, duminica, pe Twitter, condoleante familiei senatorului John McCain, afirmand ca acesta a fost un prieten constant al Romaniei si a sprijinit rolul acesteia in promovarea stabilitatii, a securitatii si respectarii principiilor democratice. continuă pe Adevărul

MAE transmite condoleante familiei senatorului John McCain

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleante familiei senatorului John McCain, care a murit ieri, la varsta de 81 de ani.

MAE transmite condoleante familiei lui McCain: A fost un prieten constant al Romniei

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleante familiei senatorului John McCain, care a murit sambata, la varsta de 81 de ani, transmite Agerpres.

SUA: Lumea politica i aduce un omagiu senatorului John McCain

Senatorul John McCain, pilot torturat in timpul Razboiului din Vietnam, candidat la Casa Alba si figura nonconformista a politicii americane, a murit sambata la varsta de 81 de ani, ca urmare a unui cancer cerebral. Imediat, reactiile au inceput sa apara pentru a saluta memoria acestui important politician republican, care a suparat multa lume, inclusiv din propria familie politica, insa al carui devotament patriotic a fost recunoscut de toti.

Senatorul american John McCain a murit la vrsta de 81 de ani

Senatorul american John McCain, fost candidat la presedintia Statelor Unite, a murit la varsta de 81 de ani, din cauza unei tumori la creier, transmite Mediafax.

Senatorul american John McCain a murit la varsta de 81 de ani

Senatorul american John McCain, o figura marcanta a politicii de la Washington, a murit la varsta de 81 de ani, in urma unei lupte cu o forma agresiva de cancer la creier, transmite CNN.

Politicieni si celebritati de la Hollywood deplang moartea lui John McCain: America a pierdut un adevarat erou

Politicieni, celebritati si jurnalisti i-au adus un tribut lui John McCain, care a murit sambata seara, dupa ce a suferit mai multa vreme de un cancer cerebral. Senatorul de Arizona, decorat ca erou de razboi, avea varsta de 81 de ani.

Senatorul republican John McCain a murit la varsta de 81 de ani

Senatorul american John McCain, considerat un erou al Razboiului din Vietnam si o figura nonconformista a politicii americane, a murit sambata la varsta de 81 de ani de un cancer la creier impotriva caruia a lu.

Senatorul John McCain si-a intrerupt tratamentul pentru cancer la creier

Senatorul american John McCain, o figura reprezentativa a politicii de la Washington, a decis sa-si intrerupa tratatementul pentru cancer la creier, scrie AFP.

Senatorul american John McCain a decis sa nu mai continue tratamentul pentru cancer cerebral

Senatorul republican John McCain nu va continua tratamentul pentru cancer cerebral, a anuntat vineri familia lui, potrivit BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )