Libnet.ro
UNICEF

19:15

Finala Champions League din 2021 va avea loc in Turcia

România Liberă România Liberă,
Finala Champions League din 2021 va avea loc in Turcia

Turcia s-a aratat satisfacuta ca va gazdui finala Ligii Campionilor din 2021 in locul celei din ac. continuă pe România Liberă

OFICIAL: Faza finala a Champions League va avea loc la Lisabona

Uniunea Europeana de fotbal UEFA) a anuntat miercuri ca faza finala a Ligii Campionilor va avea loc la Lisabona in luna august, cu un turneu cu opt echipe.

UEFA schimba formatul - Cum se vor incheia Champions League si Liga Europa

UEFA cauta de zor sa gaseasca formatul potrivit pentru a reusi sa duca la bun sfarsit sezonul din Champions League si Europa League. Astfel, forul european va anunta cat de curand modalitatea gasita: mini-turneu care sa aiba loc la Lisabona.

Programul fazei finale a Champions League. Turneu de opt echipe la Lisabona!

UEFA a stabilit, miercuri, programul fazelor finale din Champions League si Europa League. Acestea se vor incheia dupa nu format inedit impus de pandemia de coronavirus.

Premiile Oscar din 2021, sub semnul intrebarii: de ce au fost amanate

In urma cu aproximativ o luna, aflam ca premiile Oscar de anul viitor ar putea fi amanate. Acum, au ajuns online mai multe detalii despre decernarea din 2021. Printre victimele colaterale ale.

Premiile Oscar se amana in contextul pandemiei. Cand va avea loc urmatoarea decernare

Cea de-a 93-a editie a galei Premiilor Oscar a fost amanata pentru 25 aprilie 2021, in contextul incertitudinii provocate de pandemia de coronavirus. Cel mai important eveniment din lumea filmului a fost amanat pentru prima data in 40 de ani.

Alegeri locale 2020. Cand vor avea loc alegerile pentru scaunul de primar

Programate initialpentru prima parte a anului, alegerile locale din 2020 inca se lasa asteptate. Precum alte activitati, sportive, culturale si politice deopotriva, scrutinul pentru scaunul de primar a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )