Libnet.ro
UNICEF

17:00

Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Afla cine a castigat sezonul 7

Playtech Playtech,
Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Afla cine a castigat sezonul 7

Premiera la iUmor. Pentru prima oara in cele sapte sezoane, show-ul va avea si o semifinala in care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi in aplicatia iUmor, dar nu au reusit sa se claseze pe primul loc in preferintele publicului. Castigatorul semifinalei, care a avut loc vineri, pe 6 decembrie, se . continuă pe Playtech

Castigator finala iUmor. Cine a castigat de fapt marea finala iUmor

Castigator finala iUmor. Cel mai urmarit show de umor din Romania, a ajuns la marea finala, care va fi difuzata in aceasta seara, de la ora 20:00, la Antena 1, in cadrul careia 12 concurenti se vor lupta pentru marele premiu in valoare de 20. 000 de euro.

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. Anunt-SOC de la Dan Petrescu

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. De ce? Pentru ca echipa condusa de Dan Petrescu, CFR.

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 13 decembrie 2019

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, vor putea urmari ultima semifinala, iar lupta este incinsa si exista multa tensiune. Pe langa mult-ravnitul trofeu s-a pus in joc si un cec in valoare de 100. 000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, pana acum, a adus si contre .

Caz incredibil. Jurnalista lovita de masina chiar in timp ce transmitea live - VIDEO

Clipe de groaza in Miami, dupa ce o jurnalista a fost lovita de o masina chiar in timp ce transmitea un live.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )