Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 13 decembrie 2019

Playtech Playtech,
Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 13 decembrie 2019

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, vor putea urmari ultima semifinala, iar lupta este incinsa si exista multa tensiune. Pe langa mult-ravnitul trofeu s-a pus in joc si un cec in valoare de 100. 000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, pana acum, a adus si contre . continuă pe Playtech

Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza.

Juratii de la Vocea Romaniei, salarii record. Cati bani primesc Horia Brenciu, Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes

Antrenorii de la Vocea Romaniei au salarii impresionante, iar cei din public se vor mira sa afle ce sume incaseaza, pentru un singur sezon, artistii Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu si Tudor Chrila, care ii jurizeaza pe concurenti. Vedetele de la PRO TV au toate motivele sa ii incurajeze pe cei pe care ii pregatesc, .

Vocea Romaniei, regulamentul sezonului 9. Cine alege castigatorii si cum poti vota

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos a revenit in functia de prezentator, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila si-au pastrat rolurile de antrenori. Vocea Romaniei, regulamentul sezonului 9 Regulamentul semifinalelor este putin schimbat, fata .

Cine sunt concurentii Vocea Romaniei care merg in finala. Cati oameni au Brenciu, Irina Rimes, Smiley si Tudor Chirila

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, pot urmari ultima semifinala, iar lupta este incinsa si cu multa tensiune. Pe langa mult-ravnitul trofeu s-a pus in joc si un cec in valoare de 100. 000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, pana acum, a adus si contre intre .

Vocea Romaniei, semifinale: Concurentul care l-a emotionat pe Tudor Chirila. Cine e Dragos Moldovan

In semifinala de vineri 6 decembrie, Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila, a impresionat inca odata audienta si juratii, acelasi lucru s-a intamplat si in ultima semifinala, din 13 decembrie. Vocea Romaniei, semifinale: Concurentul care l-a emotionat pe Tudor Chirila Un moment de forta, de rock autentic, facut de Dragos Moldovan, din echipa lui .

Cine este, de fapt, Horia Brenciu. Juratul Vocea Romaniei s-a lansat la TVR, la emisunea Robingo

Toata lumea sti cine este Horia Brenciu, cantaret, entertainer si prezentator roman de televiziune, mai nou jurat la Vocea Romaniei, insa putini stiu care este de fapt numele complet si adevarat al artistului. Cine este, de fapt, Horia Brenciu in buletin, Horia este de fapt Horea, iar antrenorul mai raspunde si la numele de Augustus, .

Smiley a incheiat un capitol important din viata sa, chiar inainte de semifinala Vocea Romaniei. Cum a fost surprins artistul

Smiley este unul din cantaretii pe val ai momentului in industria muzicala romaneasca, cu piese situate pe locuri fruntase in topurile de specialitate. Acum, in prag de sarbatori artistul este foarte ocupat cu turneele din tara, sub egida @Smiley Omul. Smiley a incheiat un capitol important din viata sa, chiar inainte de semifinala Vocea .

Ce fac concurentii lui Horia Brenciu pentru voturile de la Vocea Romaniei. Adriana Simionescu, filmata alaturi de antrenor

Adriana Simionescu, fiica mijlocie a cunoscutului interpret de manele Adrian Minune, a fost filmata alaturi de antrenorul sau de la Vocea Romaniei. in sezonul din 2019, telespectatorii au avut parte de o reala surpriza, iar la fel s-a intamplat si in cazul juratilor emisiunii muzicale, atunci cand tanara a urcat pentru prima data pe scena.

Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Afla cine a castigat sezonul 7

Premiera la iUmor. Pentru prima oara in cele sapte sezoane, show-ul va avea si o semifinala in care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi in aplicatia iUmor, dar nu au reusit sa se claseze pe primul loc in preferintele publicului. Castigatorul semifinalei, care a avut loc vineri, pe 6 decembrie, se .

La Vocea Romaniei, DECIZIA A FOST LUATA: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu...

Horia Brenciu s-a intors la Vocea Romaniei in acest sezon, iar chiar inainte de auditiile pe nevazute a tinut sa le transmita un mesaj colegilor sai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )