Libnet.ro
UNICEF

19:15

Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Cine a castigat competitia

Playtech Playtech,
Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Cine a castigat competitia

Finala iUmor este Live Video pe Antena 1, sambata, 1 iunie, de la ora 20:00. Pentru marele premiu de 20. 000 de euro se vor lupta in aceasta seara 11 concurenti, care spera sa impresioneze cei 3 jurati, dar mai ales publicul care va vota. Emisiunea este inregistrata, dar votul publicului va fi live, anunta organizatorii. continuă pe Playtech

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6. Cine a castigat marele premiu in FINALA IUMOR

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6 Cea mai indragita emisiune de umor din Romania se apropie de finalul celui de-al saselea sezon. Sambata, 1 iunie, de la 20:00, la Antena 1, romanii vor afla cine este.

FINALA iUMOR. Castigatorul se decide acum

FINALA iUMOR 1 iunie 2019, MARELE CASTIGATORAstazi, 1 iunie, de la ora 20:00, a inceput, la Antena 1, FINALA iUmor, unde va fi aflat castigatorul acestui sezon. FINALA iUMOR 1 iunie.

Live VIDEO Online Finala Romanii au talent. Urmareste Live pe Pro TV

Live Video Online Finala Romanii au talent. Vineri, 31 mai, este ziua cea mare pentru finalistii care vor lupta pentru marele premiu. Afla cine sunt eroii care te vor fascina in aceasta seara si cine va pleca acasa cu cei 120. 000 de euro. La PRO TV, de la ora 20:30, daca esti fascinat de emisiunea [] .

Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Urmareste online evenimentul

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. Papa Francisc vine [] .

Cati bani a incasat castigatorul show-ului iUmor de pe Antena 1

Castigatorul show-ului iUmor de pe Antena 1 trebuie sa fie foarte fericit. Va incasa o suma frumusica si nu a trebuit sa faca mare lucru pentru asta. A urcat pe scena, a facut publicul sa rada, i-a incantat pe cei 3 jurati, totul in doar cateva minute. Cati bani a incasat castigatorul show-ului iUmor 11 [] .

LIVE VIDEO TEXT Papa Francisc la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaudat

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca, in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora si a adus un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patrimoniul lor, imbogatesc cultura altor tari. Papa Francisc s-a intalnit apoi cu Patriarhul Daniel si a transmis un apel la unitate: Dragi frati, sa mergem impreuna, spre lauda Preasfintei Treimi si spre beneficiul reciproc, pentru a-i ajuta pe fratii nostri sa-l vada pe Iisus. Reinnoiesc recunostinta mea si va asigur de afectiunea, prietenia si rugaciunea mea si a Bisericii Catolice. ---------------16:50 Papa Francisc a plecat cu o masina Logan de culoare albastra spre Catedrala Mantuirii Neamului16 07 Discursul Papei Francisc - apel la unitate16:05 VIDEO Discursul Patriarhului Daniel15. 45 Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhal, fiind intampinat de Patriarhul Daniel. 35 Papa Francisc a plecat spre Patriarhie, unde va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )