Libnet.ro
UNICEF

21:30

Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Urmareste online evenimentul

Playtech Playtech,
Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Urmareste online evenimentul

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. Papa Francisc vine [] . continuă pe Playtech

Vizita Papei Francisc in Romania: 23 de spitale mobile si puncte de prim-ajutor in cele patru orase unde au loc evenimente

Pe toata durata desfasurarii evenimentelor prilejuite de vizita in Romania a Papei Francisc, IGSU va lua toate masurile pentru gestionarea eficienta a potentialelor situatii de urgenta.

Vizita Papei Francisc in Romania. Locurile unde Suveranul ii va saluta pe credinciosi

Credinciosii care doresc sa-l vada pe Suveranul Pontif in data de 31 mai vor trebui sa mearga in zona Bulevardului Kiseleff, intre strada Arhitect Ion Mincu si Piata Victoriei. in aceasta zona, convoiul Papei Francisc se va deplasa cu viteza redusa si Suveranul Pontif va avea ocazia sa-i salute pe credinciosi.

10 motive sa urmaresti la TVR vizita Papei Francisc in Romania

In calitate de broadcaster oficial - producator exclusiv al continutului audio-video al tuturor evenimentelor si ceremoniilor prilejuite de vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc - TVR ofera cea mai ampla transmisie in direct din istoria televiziunii in Romania, urmarind indeaproape toate cele 12 locuri ale vizitei Suveranului Pontif.

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

Top 5 beneficii pe care le au romanii, dupa vizita Papei Francisc in Romania

Azi Papa Francisc isi incepe calatoria apostolica in Romania care va dura pana in data de 2 iunie 2019, raspunzand astfel invitatiei autoritatilor Statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Sunt multe voci care vorbesc despre faptul ca Papa ar trebui primit cu raceala asa cum s-a intamplat si in Bulgaria, insa unii nu [] .

Vizita Papei Francisc in Romania: Recomandarile IGSU pentru situatiile de urgenta

Pe toata durata desfasurarii evenimentelor prilejuite de vizita in Romania a Papei Francisc, IGSU va lua toate masurile pentru gestionarea eficienta a potentialelor situatii de urgenta. in cele patru.

Vizita Papei Francisc la Bucuresti: 18 trasee STB sunt deviate, liniile din zona centrala suplimentate, traficul va fi restrictionat pe zeci de artere

Pentru a asigura transportul participantilor la evenimentul organizat cu ocazia sosirii Papei Francisc 523;n Bucuresti, in ziua de 31. 2019, Societatea de Transport Bucuresti STB SA va suplimenta 523;ntre orele 09:00-21:00, liniile care asigura legatura zonei centrale cu Aeroportul Henri Coanda, respectiv Gara de Nord 85, 123, 133, 136, 196, 385, 780, 783, 784). Totodata, STB SA va modifica circulatia mijloacelor de transport de pe 18 linii. Traficul rutier va fi restrictionat pe zeci de artere, bucurestenii care au treaba in zona centrala fiind sfatuiti sa-si lase masinile acasa. FOTO Vizita Papei in Romania - Restrictii de circulatie pe drumurile nationale. Vezi rutele ocolitoare din zona Iasi, Miercurea Ciuc si BlajVizita Papei in Bucuresti: Masuri speciale de securitate la aeroportul Henri Coanda pentre 31 mai si 1 iunie .

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala. Unde vor fi amplasate

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala, anunta Primaria Municipiului Bucuresti. Doua dintre acestea vor fi amplasate in Piata Revolutiei, pentru ca bucurestenii sa poata urmari regia traseului Suveranului Pontif. 15 ecrane gigant in Bucuresti, cu ocazia vizitei Papei Francisc Credinciosii care nu si-au rezervat locuri in catedrala vor [] .

Gluma Loteriei Romane legata de vizita Papei Francisc. Multi nu au gustat-o deloc

Loteria Romana s-a gandit sa il intampine pe Papa Francisc intr-un mod cat mai amuzant. Cu o zi inainte de sosirea Suveranului pontif la Bucuresti, pe pagina de Facebook a Loteriei a fost postata o fotografie desenata cu un elev care il roaga pe inaltul prelat sa il lase la mare. Elevul se foloseste de [] .

Atentie, soferi! Codul Rutier, modificat special pentru vizita Papei Francisc in Romania

Papa Francisc soseste in Romania vinerea aceasta, iar autoritatile au luat masuri speciale pentru ca Suveranul Pontif sa se simta in largul lui. Una dintre cerintele Papei a necesitat chiar modificarea Codului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )