Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finala Uite cine danseaza vs. debutul Insula iubirii: cine a iesit invingator in audiente. Kanal D a luat fata granzilor

Adevărul Adevărul,
Finala Uite cine danseaza vs. debutul Insula iubirii: cine a iesit invingator in audiente. Kanal D a luat fata granzilor

Finala Uite cine danseaza a coincis cu debutul celui de-al treilea sezon Insula iubirii, sporind lupta pentru audiente dintre Pro TV si Antena 1. Cu toate acestea, serialul turcesc de la Kanal D a iesit invingator pe doua segmentele de public. continuă pe Adevărul

Marius Manole a castigat Uite cine danseaza! Vezi toate prestatiile din finala VIDEO

Marius Manole a castigat Uite cine danseaza dupa o finala spectaculoasa in care a concurat alaturi de Alex Velea si Liviu Teodorescu. Iata ce se intampla cu premiul primit! .

Finala Uite cine danseaza: Marius Manole si si Olesea Nespeac au fost desemnati castigatorii primului sezon

Telespectatorii au ales ca perechea formata din Marius Manole si si Olesea Nespeac sa fie castigatorii primului sezon Uite cine danseaza.

Ce pregatesc cele trei perechi pentru marea finala Uite cine danseaza!

Timp de noua editii, Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene si Marius Manole si Olesea Nespeac au pregatit coregrafii spectaculoase si au cucerit publicul cu miscarile lor de dans si cu vointa de care au dat dovada. Luni, 8 mai, de la 20:30, cele trei perechi vor prezenta ultimele dansuri in marea finala a competitiei Uite cine danseaza!.

VIDEO Marius Manole si Olesea Nespeac au castigat emisiunea-concurs Uite cine danseaza

Actorul Marius Manole si Olesea Nespeac au castigat primul sezon al emisiunii-concurs Uite cine danseaza, difuzata de televiziunea Pro TV, luni seara, relateaza News. ro.

Primele declaratii ale lui Marius Manole dupa victoria de la Uite cine danseaza: Am intrat crezand ca sunt exceptional, dupa care mi-am dat seama ca sunt praf

Marius Manole 38 de ani) a oferit un interviu pentru Adevarul dupa ce a castigat primul sezon al emisiunii Uite cine danseaza, de la Pro TV, alaturi de Olesea Nespeac. Actorul spune ca dansul l-a determinat sa se redescopere, dezvaluind care au fost cele mai mari hopuri, dar si cele mai frumoase momente din timpul emisiunii.

Insula iubirii incepe la Antena 1 cu noutati pentru concurenti, dar si pentru telespectatori

Din 8 mai, in fiecare luni si marti, de la ora 20:30, la Antena 1 incepe cel de-al treilea sezon Temptation Island Insula iubirii cu noi povesti in care concurentii intra mai constienti ca niciodata de tentatia seductiei. Cinci cupluri care isi vor scrie propriile povesti mai rapid, mai pasional si mai dramatic.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )