Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primele declaratii ale lui Marius Manole dupa victoria de la Uite cine danseaza: Am intrat crezand ca sunt exceptional, dupa care mi-am dat seama ca sunt praf

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii ale lui Marius Manole dupa victoria de la Uite cine danseaza: Am intrat crezand ca sunt exceptional, dupa care mi-am dat seama ca sunt praf

Marius Manole 38 de ani) a oferit un interviu pentru Adevarul dupa ce a castigat primul sezon al emisiunii Uite cine danseaza, de la Pro TV, alaturi de Olesea Nespeac. Actorul spune ca dansul l-a determinat sa se redescopere, dezvaluind care au fost cele mai mari hopuri, dar si cele mai frumoase momente din timpul emisiunii. continuă pe Adevărul

Marius Manole a castigat Uite cine danseaza! Vezi toate prestatiile din finala VIDEO

Marius Manole a castigat Uite cine danseaza dupa o finala spectaculoasa in care a concurat alaturi de Alex Velea si Liviu Teodorescu. Iata ce se intampla cu premiul primit! .

VIDEO Marius Manole si Olesea Nespeac au castigat emisiunea-concurs Uite cine danseaza

Actorul Marius Manole si Olesea Nespeac au castigat primul sezon al emisiunii-concurs Uite cine danseaza, difuzata de televiziunea Pro TV, luni seara, relateaza News. ro.

Finala Uite cine danseaza: Marius Manole si si Olesea Nespeac au fost desemnati castigatorii primului sezon

Telespectatorii au ales ca perechea formata din Marius Manole si si Olesea Nespeac sa fie castigatorii primului sezon Uite cine danseaza.

Primele estimari ale rezultatelor alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron este noul presedinte cu peste 60% din voturi

Au fost publicate primele estimari ale votului in alegerile prezidentiale din Franta. Conform informatiilor oferite de mai multe publicatii franceze, Emmanuel Macron conduce cu peste 60% din votul.

Anamaria Prodan Reghecampf revine la Pro TV in calitate de prezentatoare a unui reality show. Primele declaratii

Anamaria Prodan Reghecampf 44 de ani) urmeaza sa apara la Pro TV in calitate de gazda a reality show-ului Gospodar fara pereche. Vedeta revine la Pro TV dupa ce in trecut fusese prima femeie cooptata in echipa emisiunii Procesul Etapei.

Politic show: Sorin Grindeanu, dupa victoria lui Emmanuel Macron: Veste buna pentru Europa si pentru Romania; Ion Iliescu nu intelege protestele anormale din ultima perioada; Geoana: Al doilea mandat al lui Basescu, ilegitim

Basescu despre alegerea lui Macron: Rezultat previzibil; marea problema, cum reuseste sa gestioneze victoria. Fostul presedinte Traian Basescu spune ca. Mircea Geoana, acuzatii extrem, de grave la adresa Curtii Constitutionale. Ce spune fostul candidat despre alegerile prezidentiale din 2009. Mircea Geoana, fost.

Fluctuatii pe piete, dupa victoria lui Macron in alegerile din Franta

Bursele din Europa au fluctuat ieri, dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Franta de catre Emmanuel Macron, in conditiile in care rezultatul nu a reprezentat o surpriza pentru investitori.

Manifestatii violente in mai multe orase din Franta dupa victoria lui Emmanuel Macron

Dupa ce Emmanuel Macron a castigat in turul doi al alegerilor, in Franta au avut loc o serie de violente si manifestatii anticapitaliste in principalele orase, potrivit.

Optimism printre investitori dupa victoria lui Macron: Euro a atins maximul ultimelor sase luni fata de dolar, bursele merg pe verde

Moneda euro a atins lui maximul ultimelor trei luni fata de dolar, actiunile asiatice au crescut si cotatiile futures americane au atins un maxim record, in conditiile in care investitorii s-aurelaxat dupa ce centristul Emmanuel Macron a castigat comfortabil alegerile prezidentiale din Franta.

VIDEO Imaginea zilei dupa victoria lui Macron: o fetita striga Vive la France catarata pe un lampadar

O fetita catarata pe un lampadar din Paris care striga din toata inima Vive la France in timp ce agita drapelul national e imaginea zilei din Franta. O zi in care Emmanuel Macron a devenit cel mai tanar presedinte al republicii, dupa o victorie clara in fata lui Marine Le Pen.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )