Libnet.ro
UNICEF

16:45

Finalizarea fazei intai a acordului comercial dintre SUA si China ar putea sa nu aiba loc in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finalizarea fazei intai a acordului comercial dintre SUA si China ar putea sa nu aiba loc in acest an

Finalizarea fazei intai a acordului comercial dintre Statele Unite si China ar putea sa aiba loc abia anul viitor, au declarat, miercuri, surse apropiate Casei Albe, in conditiile in care Beijingul exercita presiuni pentru o retragere mai larga a tarifelor, iar administratia Trump raspunde cu solicitari proprii mai mari. continuă pe Ziarul Bursa

Finalizarea fazei intai a acordului comercial dintre SUA si China ar putea sa nu aiba loc in acest an

Finalizarea fazei intai a acordului comercial dintre Statele Unite si China ar putea sa aiba loc abia anul viitor, au declarat miercuri persoane apropiate Casei Albe, in conditiile in care Beijingul exercita presiuni pentru o retragere mai larga a tarifelor.

BURSELE DIN LUME Bursele asteapta un acord comercial preliminar SUA-China

Pietele europene ale actiunilor au crescut ieri, fiind atente la mersul negocierilor comerciale dintre Statele Unite si China catre un acord preliminar.

Afacerile germane resimt efectele tensiunilor comerciale dintre SUA si China

Afacerile germane au inceput sa resimta efectele tensiunilor comerciale generate de conflictul comercial SUA-China, asa ca din cele peste 500 de companii germane care au operatiuni in China doar 15% se asteapta ca in acest an sa atinga cifra de afaceri targetata sau sa o depaseasca, potrivit Mediafax.

BURSELE DIN LUME Investitorii asteapta cu optimism acordul comercial SUA-China

Bursele din Europa au crescut vineri, investitorii fiind din nou optimisti cu privire la perspectivele unui acord comercial intre SUA si China. Un consilier al presedintiei americane a declarat ca SUA si China comunica zilnic, iar faza intai a acordului comercial va fi parafata, chiar daca nu este gata deocamdata.

Se poate transforma razboiul comercial dintre China si SUA intr-unul real?

Razboiul comercial dintre China si Statele Unite s-ar putea transforma intr-un razboi real intre cei.

Pretul petrolului scade din cauza cauza negocierilor dintre SUA si China

Pretul petrolului a scazut marti in contextul negocierilor dintre Statele Unite ale Americii si China, provocand o scadere majora a cererii carburantului. Analistii sunt ingrijorati de raportul saptamanal de inventar petrolier al Statelor Unite care va prezenta, cel mai probabil, stocuri mari ramase, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )