Libnet.ro
UNICEF

17:45

Financial Times: De la erou la paria: exilul lui Juan Carlos starneste indignare in Spania

Hotnews Hotnews,
 Financial Times: De la erou la paria: exilul lui Juan Carlos starneste indignare in Spania

Declinul lui Juan Carlos a inceput in aprilie 2012, in timpul unei partide de vanatoare din Botswana, cand a alunecat de pe o treapta si a suferit o fractura la sold, scrie The Financial Times, preluat de agentia Rador. Detaliile nedezvaluite pana acum despre acest voiaj care a costat euro40. 000 platit de un om de afaceri saudit pentru rege, amanta sa si copilul acesteia au provocat indignare tocmai intr-o perioada in care spaniolii aveau de suferit in urma crizei financiare semnalate la nivel mondial. Peste cateva zile, regele spaniol si-a cerut scuze: imi pare rau. Am facut o greseala. continuă pe Hotnews

Spania: Casa Regala, sub presiune. Proteste pentru abolirea monarhiei dupa exilul fostului rege Juan Carlos

Mai multi protestatari au cerut duminica abolirea monarhiei spaniole dupa plecarea brusca din tara a fostului rege Juan Carlos saptamana trecuta pe fondul unui scandal de coruptie, relateaza luni Reuters.

Fostul rege Juan Carlos se afla la Abu Dhabi, potrivit presei spaniole

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos se afla intr-un sejur la Emirates Palace, un hotel de lux de la Abu Dhabi, dupa ce a din plecat Spania cu un avion privat luni, dezvaluie in editia de vineri cotidianul spaniol ABC, relateaza Reuters.

Rege in exil: Juan Carlos se afla in Abu Dhabi la un hotel exclusivist (presa spaniola)

Fostul rege spaniol Juan Carlos se afla in Abu Dhabi, acesta fiind cazat la hotelul exclusivist Emirates Palace dupa ce a parasit luni Spania la bordul unui avion privat pe fondul scandalului financiar in care este implicat, a anuntat vineri ziarul spaniol ABC, citat de Reuters.

Fotografia Zilei, 7 august, 2020: Graffiti al fostului rege al Spaniei, Juan Carlos

Valencia, Spania Graffiti al fostului rege al Spaniei, Juan Carlos, de catre artistul spaniol El Pr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )