Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rege in exil: Juan Carlos se afla in Abu Dhabi la un hotel exclusivist (presa spaniola)

Hotnews Hotnews,
 Rege in exil: Juan Carlos se afla in Abu Dhabi la un hotel exclusivist (presa spaniola)

Fostul rege spaniol Juan Carlos se afla in Abu Dhabi, acesta fiind cazat la hotelul exclusivist Emirates Palace dupa ce a parasit luni Spania la bordul unui avion privat pe fondul scandalului financiar in care este implicat, a anuntat vineri ziarul spaniol ABC, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Fostul rege Juan Carlos se afla la Abu Dhabi, potrivit presei spaniole

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos se afla intr-un sejur la Emirates Palace, un hotel de lux de la Abu Dhabi, dupa ce a din plecat Spania cu un avion privat luni, dezvaluie in editia de vineri cotidianul spaniol ABC, relateaza Reuters.

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos s-ar fi exilat in Republica Dominicana, la o familie bogata de proprietari de plantatii de trestie de zahar

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos ar fi in Republica Dominicana dupa ce si-a anuntat plecarea in exil, in contextul in care este vizat de o ancheta de coruptie in tara sa si in Elvetia, dezvaluie marti cotidienele La Vanguardia si ABC, fara sa-si precizeze sursele.

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos, in Republica Dominicana, la o familie de proprietari de plantatii de trestie de zahar

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos a plecat in Republica Dominicana dupa ce si-a anuntat plecarea in exil, in contextul in care este vizat de o ancheta de coruptie, dezvaluie marti cotidienele L.

Fotografia Zilei, 7 august, 2020: Graffiti al fostului rege al Spaniei, Juan Carlos

Valencia, Spania Graffiti al fostului rege al Spaniei, Juan Carlos, de catre artistul spaniol El Pr.

Decaderea lui Juan Carlos I: cum a ajunsDon Juanul Spaniei la un pas de exil

Rege al Spaniei 40 de ani, Juan Carlos I si-a anuntat recent decizia de a parasi Spania motivand repercusiuni publice cauzate de anumite evenimente din trecutul meu. Omul care a instaurat democratia parlamentara in Spania este anchetat cu privire la venituri ilicite obtinute prin fundatiile sale pentru a-si finanta o existenta decadenta de Don Juan.

Republica Dominicana: Regele Spaniei Juan Carlos nu a intrat pe teritoriul nostru

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos, care si-a anuntat decizia de a pleca in exil, nu a intrat pe teritoriul Republicii Dominicana, contrar acuzatiilor din ziarele spaniole, a anuntat marti Directia Dominicana a Migratiei, potrivit AFP.

Spania, divizata dupa plecarea fostului rege Juan Carlos: Justitia pare ca nu e pentru toata lumea vs. E o nedreptate ce i se intampla

In plin scandal de coruptie si cu imaginea serios sifonata, Juan Carlos, fostul rege al Spaniei, a anuntat ca pleaca din tara, dar vrea sa-si pastreze titlul de rege emerit. Presa locala noteaza ca.

S-a aflat! in ce tara a fugit Regele Juan Carlos de mana lunga a justitiei spaniole

Juan Carlos,care a parasit duminica Spaniain contextul unul urias scandal de coruptie, se afla in Republica Dominicana, la o familie bogata care detine plantatii de trestie de zahar. De aici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )