Libnet.ro
UNICEF

19:15

Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Adevărul Adevărul,
Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Cu o crestere economica de 2,2% in primul trimestru din 2013, Romania are una din cele mai performante economii din UE, iar o expansiune economica de cel putin 2% in 2013 pare realizabila si va face din aceasta tara un performer in randul colegilor din regiune, a aratat analistul Raiffeisen Bank International, Gunter Deuber, pe un blog din Financial Times. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai hot actrite, insarcinata cu cel de-al doilea copil

Unde-s doi puterea creste! Asta pare sa-si fi spus si Megan Fox.

FOTO Top 5 cele mai frumoase sosele din Romania

Un clasament al celor mai frumoase drumuri din Romania trebuie, obligatoriu, sa inceapa cu Transfagarasanul si Transalpina. in afara de acestea, poate la fel de spectaculoase sunt si soselele care strabat Cheile Bicazului, Defileul Jiului si chiar drumul ce leaga Bistrita de Bucovina, prin Pasul Tihuta. Adevarul. ro va prezinta doar 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara noastra.

Microsoft pierde un nou proces in Europa. Unul dintre cele mai cunoscute servicii ale sale are de suferit

Microsoft pierde un nou proces in Europa. De data aceasta nu mai e vorba de practicile sale condamnate de Comisia Europeana, ci de folosirea numelui SkyDrive pentru platforma sa de stocare online.

FOTO VIDEO Cele mai bizare parcuri de distractie din lume

Cu mic cu mare, turistii sunt invitati sa-si faca bagajele si sa-si cumpere un bilet la unul dintre cele mai bizare zece parcuri de distractie din lume. Fie ca aleg sa retraiasca o zi in stilul vechiului regim comunist sau se refugiaza intr-un parc ce tinea loc de baza militara pentru Saddam Hussein, vizitatorii nu vor regreta nicio clipa alegerea facuta.

Cele mai frumoase vile inchiriate: aici si-au pus sigla firme ca Siemens, Eximbank sau Next Advertising

Cladirile istorice reprezinta una dintre variantele luate in calcul pentru spatii de birouri de multe din firmele locale, in special cand discutam de domenii ca avocatura, consultanta sau media si advertising. Aceste spatii sunt insa extrem de.

INTERVIU Cornel Dinu, la 65 de ani: Am ajuns mai rau decat in 1950

Peste o jumatate de secol - ani petrecuti in fotbal. Cornel Dinu reprezinta una dintre cele mai pertinente voci in materie de analiza a sportului rege. Dinu e in continuare administrator delegat la Dinamo, dar s-a retras din linia intai, insa nu si din sufletul dinamovistilor.

Un chinez a mers pe o barna suspendata intre doua baloane. Iata cea mai spectaculoasa acrobatie din lume

Un barbat din China a uimit intreaga lume cu una dintre cele mai spectaculoase acrobatii din lume. Chinezul a mers pe o barna lunga de 18 metri suspendata intre doua baloane cu aer cald, aflate la mare.

Incendiu la cea mai mare fabrica de prelucrare a fagului din Transilvania

In aceasta seara un incendiu puternic a izbucnit la fabrica de cherestea a firmei SC Frasinul SRL Anies din Ilva Mica una dintre cele mai importante din tara de exploatare forestiera. Incendiul a pornit de la un uscator pentru rumegus care s-ar fi supraincalzit.

Veniturile grupului CME, care in Romania opereaza statiile Pro TV, au scazut abrupt in primul semestru. Motorul ceh se transforma in frana, in timp ce Romania inregistreaza cele mai bune rezultate

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat in primul semestru al acestui an venituri nete considerabil mai mici comparativ cu primele sase luni ale anului trecut - 317 milioane de dolari, fata de 378 milioane in ianuarie-iunie 2012, potrivit datelor financiare anuntate miercuri. CME a inregistrat la nivel de grup o pierdere operationala inainte de depreciere si amortizare OIBDA) de 13,6 milioane de dolari, comparativ cu un OIBDA pozitiv de 61 milioane in S1 2012. Romania este piata unde CME a inregistrat cele mai bune rezultate - venituri nete de 96 de milioane de dolari si profit de 8,9 milioane in primele sase luni ale anului.

Traian Basescu: Romania are un proces de recuperare a romanismului din jurul frontierelor/ Presedintele Ianukovici si-a tinut cuvantul privind drepturile romanilor din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sulina, ca nu este niciun secret faptul ca Romania are un proces de recuperare a romanismului din jurul frontierelor, potrivit Mediafax. Cu ocazia intalnirii cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor, participanti la Programul de tabere ARC 2013, seful statului a mai afirmat ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, si-a tinut cuvantul in ceea ce priveste neobstructionarea elevilor de etnie romana de a invata in limba materna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )