Libnet.ro
UNICEF

23:30

Financial Times sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi: Femeia potrivita sa fie procurorul-sef european

Adevărul Adevărul,
Financial Times sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi: Femeia potrivita sa fie procurorul-sef european

Publicatia Financial Times, una dintre cele mai influente publicatii la nivel global, intr-un editorial semnat de redactorii acesteia, si-a exprimat sustinerea fata de numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european. in opinia publicatiei londoneze, Uniunea Europeana are acum sansa sa transforme declaratiilepro-justitie in fapte. continuă pe Adevărul

Financial Times sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi: Femeia potrivita sa fie procurorul sef european

Publicatia Financial Times, una dintre cele mai influente publicatii la nivel global, intr-un editorial semnat de redactorii acesteia, si-a exprimat sustinerea fata de numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european. in opinia publicatiei londoneze, Uniunea Europeana are acum sansa sa transforme declaratiilepro-justitie in fapte.

Ludovic Orban ii cere guvernului Dancila sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi si sa nu puna Romania in situatia de a se face de ras

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis joi o scrisoare deschisa Vioricai Dancila in care ii cere sa respecte deviza mandru ca sunt roman si sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi in cursa pentru functia de procuror sef european.

Zi CRUCIALA pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la postul de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi va fi audiata, marti, incepand cu ora 16. 30 ora Romaniei), in Comisiile pentru libertati civile si control bugetar ale Parlamentului European, pentru functia de procuror-sef.

Ludovic Orban, catre Dancila: Guvernul Romniei este obligat sa acorde un mandat de vot favorabil candidaturii Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care scrie ca Guvernul Romaniei este obligat sa acorde un mandat de vot favorabil candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru pozitia de Procuror sef al Uniunii Europene. Acesta a subliniat ca sansa ca viitorul procuror-sef european sa fie Laura Codruta Kovesi este una extrem de mare, iar probabilitatea ca PSD si ALDE sa o blocheze este una extrem de mica.

Audierea Laurei Codruta Kovesi NU se amana. Prin ce PROCEDURI de audiere si evaluare va trece

Audierea Laurei Codruta Kovesi nu se va amana si s-a ajuns la un acord si cu privire la procedura de audiere si de evaluare a candidatilor pentru pozitia de Procuror European, a anuntat,.

Cum s-au MOBILIZAT europarlamentarii PSD pentru a BLOCA votarea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european de Comisia LIBE

Miercuri, comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa a DNA a obtinut 26 voturi, in timp ce.

Reactia lui Mircea Badea, dupa victoria Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE

Mircea Badea a reactionat dupa aflarea votului in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Buahahahaha! Super! Sunt fan! Asa da. Va fi bairam!, a zis Mircea Badea. Fosta sefa a Directiei.

VIDEO Reactia Laurei Codruta Kovesi la aflarea rezultatului votului din LIBE

Laura Codruta Kovesi a declarat, miercuri, ca se bucura foarte mult de rezultatul votului din Comisia LIBE si le-a multumit tuturor celor care au sustinut-o in cursa pentru ocuparea pozitiei de procuror-sef european.

CSM respinge din nou cererea de echivalare a gradului profesional al Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, marti, plangerea formulata de Laura Codruta Kovesi fata de decizia din noiembrie 2018 a Sectiei, care a respins la acea data.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Laura Codruta Kovesia declarat, miercuri, dupa ce a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca se bucura foarte mult pentru increderea primita si le-a multumit tuturor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )