Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

B1 B1,
Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Laura Codruta Kovesia declarat, miercuri, dupa ce a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca se bucura foarte mult pentru increderea primita si le-a multumit tuturor. continuă pe B1

Dragnea si Tariceanu, sedinta fulger dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: P.E. ne-a aratat cum se influenteaza votul politic

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit intr-o sedinta fulger, miercuri, dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef.

Audierea Laurei Codruta Kovesi NU se amana. Prin ce PROCEDURI de audiere si evaluare va trece

Audierea Laurei Codruta Kovesi nu se va amana si s-a ajuns la un acord si cu privire la procedura de audiere si de evaluare a candidatilor pentru pozitia de Procuror European, a anuntat,.

Reactia lui Mircea Badea, dupa victoria Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE

Mircea Badea a reactionat dupa aflarea votului in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Buahahahaha! Super! Sunt fan! Asa da. Va fi bairam!, a zis Mircea Badea. Fosta sefa a Directiei.

Cum s-au MOBILIZAT europarlamentarii PSD pentru a BLOCA votarea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european de Comisia LIBE

Miercuri, comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa a DNA a obtinut 26 voturi, in timp ce.

VIDEO Reactia Laurei Codruta Kovesi la aflarea rezultatului votului din LIBE

Laura Codruta Kovesi a declarat, miercuri, ca se bucura foarte mult de rezultatul votului din Comisia LIBE si le-a multumit tuturor celor care au sustinut-o in cursa pentru ocuparea pozitiei de procuror-sef european.

CSM respinge din nou cererea de echivalare a gradului profesional al Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, marti, plangerea formulata de Laura Codruta Kovesi fata de decizia din noiembrie 2018 a Sectiei, care a respins la acea data.

Zi CRUCIALA pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la postul de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi va fi audiata, marti, incepand cu ora 16. 30 ora Romaniei), in Comisiile pentru libertati civile si control bugetar ale Parlamentului European, pentru functia de procuror-sef.

Ludovic Orban, dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: Romania trebuie sa fructifice acest moment(VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat miercuri dupa ce Laura Coduta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. Liderul liberal a subliniat ca Romania.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa victoria Laurei Kovesi n Parlamentul European: A fost un vot politic

Votul din Comisia LIBE a Parlamentului European, in urma caruia Laura Codruta Kovesi se claseaza pe primul loc pentru postul de procuror-sef european, este unul politic, iar europarlamentarii sunt cei mai in masura sa il explice, a declarat, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Laura Codruta Kovesi A CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european

Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a votat-o, miercuri, pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Laura Codruta Kovesi a fost votata cu 26 voturi, in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )