Libnet.ro
UNICEF

20:00

Financial Times: Zece ani de retele sociale ne-au adus pe toti intr-o situatie mai proasta

Antena3 Antena3,
Financial Times: Zece ani de retele sociale ne-au adus pe toti intr-o situatie mai proasta

Ce efecte au avut retelele sociale in ultimii zece ani? Raspunsul este unul surprinzator. continuă pe Antena3

Financial Times: Zece ani de retele sociale ne-au adus pe toti intr-o situatie mai proasta

Ultimul deceniu a avut momente istorice din belsug - insa o mare transformare ni s-a intamplat gradual: experientele noastre in spatiul liminal al retelelor sociale. Undeva intre Silicon Valley si buzunarele noastre vibratoare, intre cei mai buni prieteni ai nostri si troli lipsiti de chipuri, intimitatea, politica, economia si, mai presus de toate, atentia noastra au fost reconfigurate de Facebook si asociatii sai, scrie Financial Times, citat de Rador.

Financial Times: Zece grafice care descriu situatia anului 2019

Cotidianul Financial Times prezinta zece grafice care descriu situatia internationala a anului 2019, continand date despre probleme precum efectele Brexit, schimbarile climatice, relatiile comerciale SUA-China ori locuri de munca afectate de automatizare, citeaza Mediafax.

RMC Sport: Adrian Mutu, printre cele mai mari esecuri din Ligue 1 in ultimii zece ani

RMC Sport a facut un top al celor mai mari esecuri inregistrate in ultimii zece ani in prima liga franceza, in care a inclus si transferul lui Adrian Mutu la Ajaccio.

Oana Roman, un nou scandal chiar inainte de Revelion. Ce a facut tatal ei acum, la zece ani de la nunta cu Silvia Chirifiuc

Oana Roman desparte din nou apele in doua! Divergentele cu tatal ei sunt de depate de a se termina. Ce marturisiri a facut fosta sotie a lui Marius Elisei despre Petre Roman, la implinirea a 10 ani de casnicie cu Silvia Chirifiuc? Oana Roman, nou scandal cu tatal ei inainte de Anul Nou Oana Roman .

Lucian Mandruta si-a inselat sotia in urma cu zece ani, dar Ioana l-a iertat. Cum arata acum partenera lui de viata

Casnicia lui Lucian Mandruta a atarnat de un fir de ata. Pentru mariajul de ani de zile cu care inca se mai poate mandri se face datoare, insa, Ioana. Desi a fost inselata, sotia vedetei l-a iertat si a sters totul cu buretele. Lucian Mandruta si-a inselat sotia in anii tineretii Publicul si-a amintit de .

Japonia a executat un cetatean strain pentru prima oara in ultimii zece ani

Japonia a executat un cetatean chinez gasit vinovat de uciderea unei familii cu patru membri, fiind prima aplicare a pedepsei capitale unui strain din ultima decada, informeaza The Independent. Wei Wei, un chinez de 40 de ani care studia limbi straine in Japonia, a fost executat prin spanzurare dupa mai bine de 16 ani de la condamnarea pentru furt si cele patru crime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )