Libnet.ro
UNICEF

09:15

Finantare nerambursabila din partea UE pentru proiectul Restaurarea, Consolidarea si Promovarea monumentului istoric Cula Izvoranu Geblescu (P)

România Liberă România Liberă,
Finantare nerambursabila din partea UE pentru proiectul Restaurarea, Consolidarea si Promovarea monumentului istoric Cula Izvoranu Geblescu (P)

Finantare nerambursabila din partea UE pentru proiectul Restaurarea, Consolidarea si Promovarea monumentului istoric Cula Izvoranu Geblescu . continuă pe România Liberă

Restaurarea, consolidarea si promovarea monumentului istoric Cula Cernatestilor (P)

Restaurarea, consolidarea si promovarea monumentului istoric Cula Cernatestilor .

Alocarea a 2% din PIB pentru aparare va contribui la intarirea rolului tarii noastre in cadrul NATO

Alocarea a 2% din PIB pentru aparare incepand din acest an si achizitiile militare deja demarate vor contribui la intarirea rolului tarii noastre de pilon regional de stabilitate si securitate in cadrul NATO si al Uniunii Europene, a declarat astazi ministrul Apararii, Mihai Fifor, cu ocazia sarbatoririi zilei veteranilor.

Dragnea: Luni voi merge la DNA. Ma astept la orice din partea procurorilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a aparut in public, duminica, pentru prima data dupa o saptamana de la revolutia fiscala si a spus ca va merge luni la audieri, la.

Si tu primesti semne miraculoase din partea ingerilor. Nici nu ti-a trecut prin cap ca acestea pot fi

Ti s-a intamplat ca din senin sa-ti scape ceva din mana, sa spargi ceva sau sa ti se strice masina de spalat ori alt aparat electrocasnic? Acestea pot fi semne de la ingeri, este de.

Pericolul din pastilele pentru stomac. Descoperirea recenta a cercetatorilor

Medicamentele pentru protectie gastrica au si efecte secundare foarte puternice, spre exemplu, dubland riscul de cancer de stomac. Omeprazol, pantoprazol sau lansoprazol sunt doar cateva substante care re.

Un fost consilier al lui Trump ar fi negociat rapirea lui Fethullah Gulen din SUA, pentru 15 milioane de dolari

Michael Flynn, fost consilier pentru securitate nationala al lui Donald Trump, este investigat pentru ca ar fi discutat despre o eventuala predare a clericului turc Fethullah Gulen catre autoritatile din Turcia,.

Trofeul Carpati: Selectionerul Ambros Martin a convocat 20 de jucatoare din lotul pentru CM de handbal

Antrenorul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Ambros Martin, a convocat 20 de jucatoare din lotul largit de 28 pentru CM din decembrie, in vederea participarii la Trofeul Carpati de la Craiova 24-26 noiembrie).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )