Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantare de la stat pentru proiecte cruciale. Viorica Dancila: Sprijinul guvernamental este de peste 151 de milioane de lei

Antena3 Antena3,
Finantare de la stat pentru proiecte cruciale. Viorica Dancila: Sprijinul guvernamental este de peste 151 de milioane de lei

Premierul Viorica Dancila Guvernul se implica astfel in sustinerea investitiilor, in domenii cu un impact major in economie, dar si cu un impact social, cum ar fi industria auto, industria. continuă pe Antena3

Finantare de la stat pentru proiecte cruciale. Viorica Dancila: Guvernul se implica astfel in sustinerea investitiilor

Premierul Viorica Dancila Guvernul se implica astfel in sustinerea investitiilor, in domenii cu un impact major in economie, dar si cu un impact social, cum ar fi industria auto, industria.

VIORICA DANCILA: Guvernul va adopta noua Lege a turismului

Guvernul va adopta noua Lege a turismului, prin care promoveaza aceasta activitate ca factor de dezvoltare economica, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Iohannis impiedica functionarea Guvernului! Premierul trimite presedintelui propunerile pentru ministrii interimari

Prim-ministrul Viorica Dancila considera inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile Ministerului.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis, insa presedintele nu i-a raspuns la telefon - surse

Premierul Viorica Dancila l-a sunat, marti, pe Klaus Iohannis, insa reprezentantii Administratiei Prezidentiale i-au transmis ca presedintele este ocupat si nu poate vorbi au declarat surse politice pentru HotNews. ro.

Viorica Dancila: Am marit bugetul pentru invatamant cu aproape 47% in acest an. Educatia e o prioritate a Guvernului, alaturi de Sanatate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca educatia este o prioritate a Guvernului PSD-ALDE, lucru demonstrat de faptul ca a marit bugetul pentru acest domeniu cu aproape 47% in 2019. Educatia este o prioritat.

Florin Piersic, surpriza pentru Viorica Dancila, la Antena 3

Florin Piersic i-a transmis duminica un mesaj premierului Viorica Dancila, cu ocazia zilei onomastice. ii transmit salutari, toate cele bune. Sa mearga cat se poate spre binele acestui neam exceptional.

Cine sunt cei trei ministri propusi interimari de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila va transmite marti seara presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila: Este inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui de a respinge propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis marti, printr-un comunicat de presa ca i se pare inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge cele trei propuneri de.

Viorica Dancila a facut o gafa in timp ce vorbea despre educatie: A fi educator, invatator sau profesor inseamna ca tu insusi sa inveti zi de zi

Premierul Viorica Dancila a facut o noua greseala gramaticala, chiar in timp ce tinea un discurs despre educatie, la Guvern. A spus tu insusi, corect fiind tu insuti.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, chemati de Liviu Dragnea la o sedinta de URGENTA

Prim-ministrul, Viorica Dancila, si Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au fost chemati la o sedinta a coalitiei de catre Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse. ro. Sedinta are loc chiar la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )