Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIORICA DANCILA: Guvernul va adopta noua Lege a turismului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Guvernul va adopta noua Lege a turismului

Guvernul va adopta noua Lege a turismului, prin care promoveaza aceasta activitate ca factor de dezvoltare economica, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Guvernul va adopta noua lege a turismului

Premierul Viorica Dancila a spus, miercuri, inaintea sedintei Execxutivului, ca Guvernul va adopta noua lege a turismului, care prevede crearea unui sistem informatic de evidenta a activitatii de turism, cu scopul de a avea o evidenta mai clara a zonelor care au nevoie de imbunatatire.

Premierul Dancila: Guvernul adopta o noua lege a turismului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, inainte de sedinta de guvern, ca miercuri e adoptata o noua lege a turismului Un alt proiect important, care a fost elaborat in urma unor ample consultari cu mediul.

Viorica Dancila, decizie de ULTIM MOMENT despre noua lege a turismului. Ce presupune (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta de guvern, ca noua lege a turismului va fi adoptata miercuri. Este noua lege a turismului pe care o adoptam in cadrul sedintei de guvern de astazi.

Finantare de la stat pentru proiecte cruciale. Viorica Dancila: Guvernul se implica astfel in sustinerea investitiilor

Premierul Viorica Dancila Guvernul se implica astfel in sustinerea investitiilor, in domenii cu un impact major in economie, dar si cu un impact social, cum ar fi industria auto, industria.

Guvernul a adoptat Legea Turismului prin care sunt infiintate Organizatiile de Management al Destinatiei

Executivul a adoptat, astazi, Legea Turismului, prin care este prevazuta infiintarea Organizatiilor de Management al Destinatiei OMD) si a unui sistem informatic de evidenta a activitatii de turism, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif, dupa sedinta de Guvern.

Noua lege a turismului: Inspectori sub acoperire vor verifica hotelurile si pensiunile

Nua lege a turismului a fost adoptata miercuri de Guvern, printre prevederi numarandu-se dreptul de preferinta in inchirierea plajelor turistice pentru hotelurile care sunt in vecinatatea Marii Negre, redeschiderea birourilor externe de promovare turistica, dar si implementarea unor noi metode de control de tip mistery-guest. Aceeasi lege prevedeinfiintarea unui sistem Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania SIEATR).

Finantare de la stat pentru proiecte cruciale. Viorica Dancila: Sprijinul guvernamental este de peste 151 de milioane de lei

Premierul Viorica Dancila Guvernul se implica astfel in sustinerea investitiilor, in domenii cu un impact major in economie, dar si cu un impact social, cum ar fi industria auto, industria.

Viorica Dancila a facut o gafa in timp ce vorbea despre educatie: A fi educator, invatator sau profesor inseamna ca tu insusi sa inveti zi de zi

Premierul Viorica Dancila a facut o noua greseala gramaticala, chiar in timp ce tinea un discurs despre educatie, la Guvern. A spus tu insusi, corect fiind tu insuti.

Cine sunt cei trei ministri propusi interimari de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila va transmite marti seara presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila: Este inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui de a respinge propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis marti, printr-un comunicat de presa ca i se pare inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge cele trei propuneri de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )