Libnet.ro
UNICEF

18:00

Finantari de 50.000 Euro pentru antreprenorii din Bucuresti: Regulamentul Start-Up City, pus in dezbatere publica

Hotnews Hotnews,
 Finantari de 50.000 Euro pentru antreprenorii din Bucuresti: Regulamentul Start-Up City, pus in dezbatere publica

Primaria Municipiului Bucuresti a definitivat si a pus in dezbatere publica regulamentul programului Bucharest Start-up City, prin care vrea sa sustina minim 200 de antreprenori din Capitala, cu o suma maxima de 50. 000 euro/beneficiar. Programul Start-Up City a fost promis de Primaria Capitalei, anul trecut, in conditiile in care antreprenorii din Bucuresti au fost exclusi practic de la finantarea guvernamentala din programul Start-Up Nation 2018-2019, prin depunctarea masiva. continuă pe Hotnews

VIDEO Fonduri de cate 50.000 Euro pentru patroni din Bucuresti. Ce se mai aude despre Start-Up City

Apar, in sfarsit, noi informatii despre un program promis de anul trecut, dar intrat intr-un con de umbra: Bucharest Start-Up City, prin care Primaria Capitalei promite fonduri nerambursabile de maximum 50. 000 de euro fiecare, pentru antreprenori care deschid mici afaceri in Bucuresti.

Dupa ce ii ameninta cu bataia pe protestatari, acum Ghita se intoarce la cele sfinte: Statul sa dea Bisericii 100 de milioane de euro pe an pentru romanii din strainatate

Dupa ce in urma cu cateva zile ii ameninta cu bataia pe protestatarii rezist, acum fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugar in Serbia, face o propunere clara si practica - statul sa acorde anual Bisericii 100 de milioane de euro pentru cursuri in limba romana in comunitatile de romani din strainatate. El sustine ca multi mor de grija romanilor din strainatate din vorbe.

Google colaboreaza cu un program de accelerare din Bucuresti si Cluj

Google Developers Launchpad face echipa cu un program de accelerare din Bucuresti si Cluj, pentru a sprijini segmentul in crestere al startup-urilor din Romania. Techcelerator este un accelerator de afaceri care sprijina financiar startup-urile din IT prin intermediul partenerului sau strategic, GapMinder Venture Partners BV, cofinantat prin Programul Operational pentru Competitivitate.

ADMINISTRATORUL ELCEN: Refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti este intarziata in mod voit de catre Rominsolv

Compania Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucuresti SA ELCEN), a anuntat, astazi, ca refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti ar fi intarziata in mod voit de catre administratorul judiciar al Regiei Autonome de Distributie a Agentului Termic Bucuresti RADET), Rominsolv.

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

Ivanna era cu iubitul ei in Piata Unirii din Bucuresti, cand de ei s-au apropiat doi politisti in civil. Ce a urmat a creat o adevarata controversa. I-au dat amenda 2000. Dar ce? Era un car cu balegar?

Ivanna era cu iubitul ei in Piata Unirii din Bucuresti, cand de ei s-au apropiat doi politisti in civil. Ce a urmat a creat o adevarata controversa pe Facebook, dupa ce tanara, absolventa de actori.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

IMAGINI SOCANTE! Un caine, BATUT CU BESTIALITATE de stapana intr-un tramvai din Bucuresti! (VIDEO)

Incident scandalos intr-un mijloc de transport in comun din Bucuresti. Un catel a fost batut cu bestialitate de stapana, iar violentele au fost filmate. Video-ul a fost facut public, pe Facebook, de.

Se aflau intr-un tramvai din Bucuresti, cand au avut parte de o scena socanta. Doi indragostiti au inceput sa se certe. Nevinovat in toata aceasta poveste a fost un biet catel

Imagini socante surprinse intr-un tramvai din Bucuresti. O femeie a fost filmata in timp ce isi batea cainele cu pumnii in timp ce animalul era in lesa si nu se putea apara. Potrivit martorilor fata se s.

Ecaterina Andronescu a gasit solutia pentru aglomeratia din orase: Nu toate scolile trebuie sa inceapa programul la 8.00

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, le recomanda directorilor de scoli sa nu programeze inceperea cursurilor de la ora 8. 00 in fiecare zi, pentru ca acest lucru inseamna o supra-aglomerare a oraselor. Doamna ministru a facut declaratia in timpul intalnirii cu primarii de municipii, unde s-a ridicat problema ambuteiajelor din marile localitati. Cum multi parinti aleg sa-si [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )