Libnet.ro
UNICEF

11:15

Finantari nerambursabile de pana la 248.000 Euro pentru furnizori de tehnologie si firmele care vor sa-si automatizeze productia

Hotnews Hotnews,
 Finantari nerambursabile de pana la 248.000 Euro pentru furnizori de tehnologie si firmele care vor sa-si automatizeze productia

Firmele care livreaza solutii de automatizare si fabricile care vor sa-si automatizeze productia pot aplica pentru finantari nerambursabile de pana la 248. 000 de euro, prin proiectul DIH2, o retea pan-europeana de productie agila si robotica. Aplicatiile sunt deschise pana la 31 octombrie. Cine se poate inscrie. continuă pe Hotnews

Presiuni inainte de motiunea de cenzura. Un milion de euro pentru absenta din plen

Au mai ramas doar cateva ore pana la votul din Parlament pentru motiunea de cenzura, iar soarta Guvernului se negociza la sange. Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit suma de un milion de euro pentru a nu se prezenta joi in plen, in timp ce altor politicieni li s-ar fi promis functii importante. Un .

Raiffeisen Bank, amendata cu 150.000 euro pentru incalcarea legislatiei privind datele personale. Amenda de 20.000 de euro si pentru Vreau Credit S.R.L.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a amendat Raiffeisen Bank cu 150. 000 euro pentru ca doi angajati ai bancii au utilizat date transmise de catre personalul.

Fond romanesc de investitii de 2,7 milioane euro pentru firme IT. Lista startup-urilor care au primit deja finantare

ROCA X este un fond romanesc de investitii in firme din tehnologie cu un buget de 2,7 milioane de euro, din care a investit pana acum 600. 000 de euro in cinci startup-uri. Fondul isi propune sa ajunga la 10 milioane de euro pana in 2021. Ce proiecte cauta investitorii.

Ministerul Agriculturii - 60 milioane de euro pentru programul de cultivare a rosiilor

Ministerul Agriculturii vrea sa dea fermierilor 284,97 milioane lei 60 milioane euro), in 2020, drept ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate.

Premii de 10.000 euro pentru solutii la problemele de mediu din Bucuresti

Reprezentanti ai institutiilor publice si ai societatii civile, arhitecti, specialisti din organizatii de mediu, designeri, antreprenori si inovatori sunt invitati sa contribuie la definirea de noi instrumente si activitati pentru protejarea mediului inconjurator, in cadrul hackaton-ului international Climathon. Pentru fiecare provocare adresata in cadrul evenimentului, va fi desemnata o echipa castigatoare, care va beneficia de cate un premiu de 5. 000 de euro si suport dupa terminarea hackathon-ului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )