Libnet.ro
UNICEF

09:30

Finantari de pana la 3 milioane Euro pentru startup-uri si firme romanesti din IT

Hotnews Hotnews,
 Finantari de pana la 3 milioane Euro pentru startup-uri si firme romanesti din IT

GapMinder, fond de investitii de capital de risc care vizeaza startup-uri inovatoare din Romania, isi anunta intrarea pe piata locala, cu un buget initial de 26 milioane de euro. Fondul va investi in urmatorii ani in firme aflate in faza de seed sume de pana la 1 milion de euro si, potential, inca 3 milioane de euro per firma in runde ulterioare, precum si in start-up-uri aflate la prima runda de investitii sau in faza de accelerare, in care investitiile vor fi de pana la 100. 000 euro. Cine poate sa aplice pentru aceste finantari. continuă pe Hotnews

Fonduri europene 2018: Max. 1 milion Euro pentru fabricute de produse pescaresti si max. 2 milioane Euro pentru crescatorii. Consulta Ghidurile solicitantului

Statul a anuntat cand se depun cererile de finantare pentru fonduri europene de maximum 1 milion de euro pentru linii de prelucrare a produselor din peste si maximum 2 milioane de euro pentru crescatorii de peste.

Licitatia de milioane de euro pentru revista Primariei Sectorului 1: Castigatorul initial nu intruneste toate criteriile de calificare / Ringier reintra in carti

Primaria Sectorului 1, care in toamna a declansat o licitatie cu un buget de circa 2,7 milioane de euro pentru o revista a institutiei in urmatorii patru ani, considera ca asocierea considerata initial castigatoare nu indeplineste criteriile de calificare. Drept urmare, a cerut participantului clasat pe locul 2 sa depuna documente suplimentare si a decis sa prelungeasca perioada de evaluare, in conditiile in care procedura ar fi trebuit sa se incheie luni, 22 ianuarie. Din informatiile HotNews. ro, trustul media Ringier reintra, astfel, in cursa pentru revista primariei.

Moldova va obtine 16 milioane de euro pentru combaterea tuberculozei si HIV/SIDA

Republica Moldova va obtine in urmatorii doi ani 15,8 milioane de euro din partea Fondului Global de Combatere SIDA, Tuberculozei si Malariei. Pentru controlul HIV/SIDA este prevazuta suma de 7,1 milioane de euro, iar pentru controlul tuberculozei 8,7 milioane de euro, transmite IPN.

Amenzi de peste un milion de euro pentru trei companii care comercializeaza echipamente de masurarea curentului

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 4. 086,23 lei aproximativ 1,1 milioane euro) trei companii pentru realizarea unei intelegeri cu scopul limitarii comercializarii traductoarelor de masurare curent TR2520A pe teritoriul tarii noastre.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 19,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 89,6 milioane de lei 19,9 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 73 milioane de lei).

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,1 milioane de euro 3 companii care comercializeaza echipamente de masurare a curentului

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 4. 086,23 lei aproximativ 1,1 milioane euro) trei companii pentru realizarea unei intelegeri cu scopul limitarii comercializarii traductoarelor de masurare curent TR2520A pe teritoriul Romaniei, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Cele trei companii sanctionate sunt: ARC Brasov SRL 409. 837,36 lei), Dranetz Technologies Inc din SUA 687. 323,08 lei) si GMC-I Messtechnik GmbH din Germania 3. 925,79 lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 10,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 47,6 milioane de lei 10,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat joi 73,2 milioane de lei).

Orasul Bacau va primi 5,5 milioane de euro pentru modernizarea retelei de apa potabila. Se face si o statie de tratare

Banii provin din bugetul Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE), iar suma totala alocata este de 25. 794 lei.

Fonduri europene 2018: Max. 38.000 Euro pentru romani care se intorc in tara sa-si faca mici afaceri, prin Diaspora Start-Up

Romani plecati in strainatate, care se intorc in tara vor putea sa obtina fonduri europene de maximum 38. 000 de euro, in urma unui concurs de planuri de afaceri care ar urma sa aiba loc in vara anului 2018, in cadrul unui proiect derulat prin linia de finantare Diaspora Start-Up, sustin organizatorii pe site-ul proiectului.

Fonduri europene 2018: Max. 38.000 Euro pentru romanii care se intorc in tara sa-si faca mici afaceri, prin Diaspora Start-Up

Romani plecati in strainatate, care se intorc in tara vor putea sa obtina fonduri europene de maximum 38. 000 de euro, in urma unui concurs de planuri de afaceri care ar urma sa aiba loc in vara anului 2018, in cadrul unui proiect derulat prin linia de finantare Diaspora Start-Up, sustin organizatorii pe site-ul proiectului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )