Libnet.ro
UNICEF

05:45

Finantari n valoare totala de 135.000 euro pentru firme mici cu proiecte inovatoare n domeniul sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Finantari n valoare totala de 135.000 euro pentru firme mici cu proiecte inovatoare n domeniul sanatatii

EIT Health deschide perioada de depunere a candidaturilor pentru trei competitii dedicate startup-urilor, cu granturi in valoare totala de 135. 000 euro pentru inovatorii din domeniul sanatatii care doresc sa-si transforme ideile inovatoare in solutii comercializabile. Cine poate aplica. continuă pe Hotnews

Grupul Total va plati 1,4 miliarde de euro pentru pachetul majoritar de actiuni al Direct Energie

Grupul petrolier Total va plati 1,4 miliarde de euro 1,73 miliarde de euro) pentru a achizitiona o participatie majoritara 74,33%) la retailerul francez de electricitate Direct Energie, intr-o tranzactie care va spori concurenta cu care se confrunta liderul pietei, EDF, transmite Reuters.

Contract cu dedicatie de un milion de euro pentru curatenia aeroportului Otopeni

Contract cu dedicatie de un milion de euro pentru curatenia aeroportului Otopeni, pe doar sase luni. Banii vor ajunge in conturile firmelor controlate de Mihaela Neagu, o afacerista apropiata de fosta guvernare.

CJ Teleorman a atribuit firmei Tel Drum, alaturi de alti doi constructori, un acord cadru pentru lucrari de ntretinere a drumurilor n valoare totala de circa 40 de milioane de lei

Firmei de constructii Tel Drum, despre care s-a scris ca ar fi controlata de Liviu Dragnea, i-au fost atribuite de catre Consiliul Judetean Teleorman doua acorduri cadru, alaturi de alte doua firme de constructii, pentru lucrari de intretinere a drumurilor judetene si a drumurilor pietruite pe urmatorii patru ani. Valoarea totala a acordurilor cadru este de circa 40 de milioane de lei si va fi platita agentilor economici selectati in contracte subsecvente ce vor fi incheiate pe viitor. in luna ianuarie Tribunalul Teleorman a decis deschiderea procedurii de insolventa pentru Tel Drum. Anterior, DNA a pus firma Tel Drum sub urmarire penala pentru fraude cu fonduri europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )