Libnet.ro
UNICEF

10:45

Grupul Total va plati 1,4 miliarde de euro pentru pachetul majoritar de actiuni al Direct Energie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Total va plati 1,4 miliarde de euro pentru pachetul majoritar de actiuni al Direct Energie

Grupul petrolier Total va plati 1,4 miliarde de euro 1,73 miliarde de euro) pentru a achizitiona o participatie majoritara 74,33%) la retailerul francez de electricitate Direct Energie, intr-o tranzactie care va spori concurenta cu care se confrunta liderul pietei, EDF, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana sustine continuarea finantarii CEF, in valoare de 1,13 miliarde euro

Compania care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA, a anuntat, astazi, ca reprezentantii Comisiei Europene CE) sustin implementarea proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare din Romania, incluse in programul CEF Transport 2014-2020, contributia totala a CEF fiind de aproximativ 1,13 miliarde euro.

Finantari n valoare totala de 135.000 euro pentru firme mici cu proiecte inovatoare n domeniul sanatatii

EIT Health deschide perioada de depunere a candidaturilor pentru trei competitii dedicate startup-urilor, cu granturi in valoare totala de 135. 000 euro pentru inovatorii din domeniul sanatatii care doresc sa-si transforme ideile inovatoare in solutii comercializabile. Cine poate aplica.

Contract cu dedicatie de un milion de euro pentru curatenia aeroportului Otopeni

Contract cu dedicatie de un milion de euro pentru curatenia aeroportului Otopeni, pe doar sase luni. Banii vor ajunge in conturile firmelor controlate de Mihaela Neagu, o afacerista apropiata de fosta guvernare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )