Libnet.ro
UNICEF

01:06

UE finanteaza cu 251,8 milioane de euro extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
UE finanteaza cu 251,8 milioane de euro extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti

Banii, proveniti din Fondul de coeziune, sunt destinati noii sectiuni care va lega vestul orasului de centru, de la Raul Doamnei la statia Eroilor, unde se face conexiunea cu liniile 1 si 3. Ea va avea o lungime de 7 km, cu 10 noi statii si un depou. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana finanteaza cu 252 de milioane euro extinderea metroului din Bucuresti

O suma de de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune va fi investita in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei, informeaza un comunicat al Comisiei Europene.

UE va plati pentru extinderea liniei 5 a metroului din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune, care vor fi investite in extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti.

Cum explica Primaria condusa de Robert Negoita de ce nu mai liciteaza crocodili si dinozauri 3D si a scazut de la 175 milioane euro la 5,8 milioane euro, valoarea licitatiei pentru achizitia de mobilier urban si echipamente de joaca in Sectorul 3

Controversata licitatie de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban si echipamente de joaca si de fitness in Sectorul 3 a fost reluata joi, 28 septembrie, dupa mai multe zile in care a fost suspendata. Cum a ajuns Primaria sa scada valoarea acestei licitatii de la 175 milioane euro, in luna februarie din acest an, la 5,8 milioane euro in prezent, si sa scoata crocodilii si dinozaurii 3D solicitati initial? In urma constatarii unei estimari eronate a cantitatilor, licitatia a fost reevaluata in sensul in care s-au determinat cantitatile strict necesare si nu pe cele maximale, ca in anuntul initial. , a precizat pentru HotNews. ro Adrian David, directorul de comunicare al Primariei Sector 3.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de doar 4,4 milioane euro

Opt din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 20,1 milioane de lei 4,4 milioane de euro), in scadere fata de rulajul de ieri 5 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 5,1 milioane euro

Sapte din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 23,4 milioane de lei 5,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul de vineri 14,8 milioane de euro).

Garanti Leasing si BERD, acord de imprumut de 10 milioane euro pentru a facilita finantarea IMMM-urilor

Garanti Leasing a incheiat un acord de imprumut in valoare de 10 milioane de euro cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), cu scopul de a creste accesul la finantare pentru intreprinderile micro, mici si mijlocii IMMM-uri), potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )