Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE va plati pentru extinderea liniei 5 a metroului din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
UE va plati pentru extinderea liniei 5 a metroului din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune, care vor fi investite in extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana finanteaza cu 252 de milioane euro extinderea metroului din Bucuresti

O suma de de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune va fi investita in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei, informeaza un comunicat al Comisiei Europene.

Comisia Europeana da peste 250 de milioane de euro pentru extinderea retelei de metrou din Bucuresti

Comisia Europeana aloca Romaniei 251,8 milioane de euro pentru extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti. Datorita Uniunii Europene, Bucurestiul va dispune de o retea de metrou moderna. Acest.

UE finanteaza cu 251,8 milioane de euro extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti

Banii, proveniti din Fondul de coeziune, sunt destinati noii sectiuni care va lega vestul orasului de centru, de la Raul Doamnei la statia Eroilor, unde se face conexiunea cu liniile 1 si 3. Ea va avea o lungime de 7 km, cu 10 noi statii si un depou.

Bani de la UE pentru metroul bucurestean

Comisia Europeana aloca Romaniei 251,8 milioane de euro pentru extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti. Datorita Uniunii Europene, Bucurestiul va dispune de o retea de metrou moderna. Acest.

Corina Cretu a aprobat finantarea necesara extinderii retelei de metrou din Bucuresti

251,8 milioane de euro dinFondul de coeziunevor fi investite in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei. Datorita Uniunii Europene, Bucurestiul va dispune de o retea de.

Medicul Gheorghe Burnei, pensionat pentru limita de varsta de la Universitatea de Medicina din Bucuresti

Medicul Gheorghe Burnei a fost pensionat pentru limita de varsta de la Universitatea de Medicina din Bucuresti, anunta News. ro. Decizia de pensionare, prezentata de jurnalista Paula Rusu, este datata 21 septembrie 2017 si este semnata de rectorul Universitatii de Medicina Carol Davila, academicianul Ioanel Sinescu.

Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti are din nou coada. Statuia imparatului Traian, reparata

Coada lupoaiceidin fata Muzeului de Istorie din Bucuresti, care fusese rupta, a fost remontata in noaptea de luni spre marti. Duminica dimineata,un trecator a observat lipsa cozii si.

Compania Adrian Naidin aduce spectacolul Panla rai la Teatrul National din Bucuresti pe 16 octombrie! (P)

ADRIAN NAIDIN aduce pe scena Teatrului National din Bucuresti una dintre cele mai valoroase compozitii jazz imaginate in maiestuoasa umbra a Maiastrei Maria Tanase .

Perchezitii la proxenetii din Bucuresti. Cinci suspecti vor fi dusi la audieri

Cinci perchezitii au loc in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar in care sunt vizate persoane banuite de proxenetism si santaj, acestea obtinand din activitatea in.

Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a ramas fara coada

Statuia imparatului Traian cu o lupoaica in brate din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a fost vandalizata. Mai precis, a ramas fara coada. Un binevoitor a rupt coada animalului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )