Libnet.ro
UNICEF

23:45

Finantele: Avantaje pentru cei care opteaza pentru plata defalcata de TVA de la 1 octombrie 2017

Adevărul Adevărul,
Finantele: Avantaje pentru cei care opteaza pentru plata defalcata de TVA de la 1 octombrie 2017

Ministerul Finantelor Publice sustine ca cei care vor opta pentru plata defalcata a TVA de la 1 octombrie, cand intra in vigoare in mod optional aceasta masura, vor avea anumite avantaje. continuă pe Adevărul

Editie speciala 360 de grade: Dezechilibre pentru cei care sunt sursa de suferinta pentru ceilalti(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre ce blocajele prin care trec cei care au pierdut tot ce au acumulat. Pot aparea situatii.

Sanctiuni mai dure pentru cei care dau muzica tare si isi deranjeaza vecinii

Politistii vor sa schimbe legea privind sanctiunile aplicate amatorilor de petreceri la ore tarzii, care isi deranjeaza vecinii. Vazand ca dupa ce aplica o simpla amenda problema nu se.

Vesti bune pentru cei care calatoresc cu avionul. Wizz Air da startul rezervarilor de bilete de avion fara numele pasagerilor

Wizz Air, cea mai importanta companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a introdus un nou serviciu numit Flexible Travel Partner. Acesta le va permite clientilor sa efectueze o noua.

Sistemul generalizat de plata defalcata a TVA va bulversa economia in 2018. RBL cere regandirea masurii

Noul sistem de plata defalcata a TVA va bulversa major economia sanatoasa - pe a carei buna functionare se bazeaza atat cresterea economica din 2018, cat si viitorul buget de stat. Ce nu va rezolva noul sistem e problema de fond - evaziunea fiscala - pe care Guvernul o invoca pentru a motiva introducerea platii defalcate a TVA, arata reprezentantii Romanian Business Leaders, organizatie care reuneste investitorii romani si straini din tara noastra.

RBL: Sistemul generalizat de plata defalcata a TVA va bulversa economia in 2018

Noul sistem de plata defalcata a TVA va bulversa major economia sanatoasa - pe a carei buna functionare se bazeaza atat cresterea economica din 2018, cat si viitorul buget de stat, afirma reprezentantii organizatiei Romanian Business Leaders RBL), care sustin ca ce nu va rezolva noul sistem e problema de fond - evaziunea fiscala - pe care Guvernul o invoca pentru a motiva introducerea platii defalcate a TVA.

Plata defalcata a TVA: primele oferte lansate de catre banci pentru conturile de TVA

UniCredit Bank si CEC Bank au lansat conturile de TVA prin intermediul carora clientii vor putea aplica normele prevazute de ordonanta de urgenta nr 23/2017, privind plata defalcata a TVA.

RBL: Sistemul de plata defalcata a TVA va bulversa economia in 2018

Noul sistem de plata defalcata a TVA va bulversa major economia sanatoasa - pe a carei buna functionare se bazeaza atat cresterea economica din 2018, cat si viitorul buget de stat, considera membrii Romanian Business Leaders RBL), cea mai vizibila organizatie a oamenilor de afaceri din Romania.

Festivalul Enescu 2017 lanseaza aplicatia pentru smartphone, care pune la dispozitia publicului informatii in timp real

Festivalul International George Enescu lanseaza aplicatia pentru smartphone, Android si IOS, pentru editia 2017, care permite publicului sa-si organizeze concertele la care participa intr-o agenda.

Cursuri de limba romana la scoala 145 din Capitala pentru strainii care au obtinut o forma de protectie in Romania

Cursurile de invatare a limbii romane pentru cetatenii straini care au obtinut o forma de protectie pe teritoriul tarii noastre se vor desfasura la Scoala Gimnaziala nr. 145 din sectorul 2 al Capitalei, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )