Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vesti bune pentru cei care calatoresc cu avionul. Wizz Air da startul rezervarilor de bilete de avion fara numele pasagerilor

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru cei care calatoresc cu avionul. Wizz Air da startul rezervarilor de bilete de avion fara numele pasagerilor

Wizz Air, cea mai importanta companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a introdus un nou serviciu numit Flexible Travel Partner. Acesta le va permite clientilor sa efectueze o noua. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani! Ambasada Marii Britanii la Bucuresti: Guvernul britanic dubleaza suportul financiar oferit Romaniei

Marea Britanie se angajeaza sa ofere suport financiar in valoare de 4 miliarde de lire sterline pentru a-i ajuta pe exportatorii britanici si pe importatorii romani sa isi intensifice schimburile.

Vesti bune pentru someri. Ce anunt a facut Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate, vineri, 27. 836 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de agentii economici. Astfel, cele mai multe locuri de.

Vesti bune pentru Romania. INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule, in crestere

Conform INS, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna iulie 2017, comparativ cu luna iu.

Vesti bune pentru biodiversitatea Romaniei: Pasari extrem de rare, zarite pe un lac din Ialomita! (FOTO)

O echipa a Societatii Ornitologice Romane a observat miercuri un grup de 6 pasari flamingo pe un lac sarat din judetul Ialomita. Pasarile nu au coloritul roz inca, fiindca nu au ajuns la.

Vesti bune pentru romanii din Ucraina: Conducerea Transcarpatiei propune ca Legea educatiei sa nu se extinda si asupra limbilor UE

Conducerea regiunii Transcarpatia propune ca Legea educatiei nou adoptata in Ucraina sa nu se aplice si in cazul limbilor UE, informeaza bucpress. eu. Controversata lege prevede ca desfiintrarea.

Corina Cretu: Juncker a adus vesti bune. Romania trebuie sa profite de aceasta sansa istorica si sa aiba o voce in conturarea viitorului UE

Cel de-al treilea discurs privind Starea Uniunii al presedintelui Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, a adus vesti bune pentru Europa, dar mai ales pentru Romania, a apreciat comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, in exclusivitate pentru Adevarul.

Horoscopul saptamanii 15-21 septembrie 2017. Vesti proaste pentru Berbeci

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza, scrie clickpentrufemei. ro. Berbec Exista in viata lor o persoana speciala care le face sa se comporte ca niste adolescente. Se.

Cei care vad ursul de pe aceste calote glaciare au IQ-ul IMENS. Vezi daca esti destept

Labirintul de gheata de mai sus reprezinta imaginea surprinsa de o drona la Polul Nord. Cu mare atentie, pe suprafata de gheata se poate vedea un urs care isi cauta de mancare, dar dimensiunile.

Liviu Dragnea vrea sa-i dea in judecata pe cei care au spus ca are proprietati in Brazilia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Antena 3, despre cazul Brazilia de care i-a fost legat numele, ca nu va ramane fara urmari, fiind pregatit sa mearga in instanta.

Festivalul Enescu 2017 lanseaza aplicatia pentru smartphone, care pune la dispozitia publicului informatii in timp real

Festivalul International George Enescu lanseaza aplicatia pentru smartphone, Android si IOS, pentru editia 2017, care permite publicului sa-si organizeze concertele la care participa intr-o agenda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )