Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finlanda: Abderrahman Mechkah, de 18 ani, principalul suspect in atacul terorist de la Turku, soldat cu doi morti

Hotnews Hotnews,
 Finlanda: Abderrahman Mechkah, de 18 ani, principalul suspect in atacul terorist de la Turku, soldat cu doi morti

Un tribunal din orasul finlandez Turku a anuntat ca l-a identificat pe Abderrahman Mechkah, in varsta de 18 ani, ca fiind principalul suspect in atacul de vineri catalogat terorist de catre autoritatile finlandeze, soldat cu doi morti si opt raniti, relateaza News. ro, care citeaza AFP. continuă pe Hotnews

Un adolescent de 17 ani, principalul suspect pentru masacrul de la Barcelona

Fortele de securitate spaniole il cauta pe Moussa Oukabir, fratele in varsta de 17 ani al lui Driss Oukabir, unul din suspectii retinuti in urma atentatului de joi de la Barcelona, potrivit.

Principalul suspect pentru atacul cu cutitul din Finlanda este un marocan in varsta de 18 ani

Un marocan in varsta de 18 ani este principalul suspect pentru atacul cu cutitul comis vineri pe strada in orasul Turku din sud-vestul Finlandei, atac soldat cu doi morti si 8 raniti, a anuntat sambata politia finlandeza, citata de Reuters. Politia a confirmat oficial ca incidentul este anchetat ca act terorist.

Mai multe arestari dupa atacul cu un cutit in Finlanda. Principalul suspect ar fi un marocan care ceruse azil in aceasta tara

Suspectul pentru atacul din orasul finlandez Turku ar fi un solicitant de azil marocan, in varsta de 18 ani, care ar fi vizat in mod special femei .

Atacul terorist din Barcelona Un tanar marocan de 17-18 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect

Politia spaniola a anuntat ca un tanar de 17 ani este suspect in atacul din Barcelona, potrivit El Pais. Alte surse locale afirma ca acesta are 18 ani. Moussa Oukabir este suspectat ca a fost soferul dubei care a provocat carnagiul de pe Las Ramblas. 36 Moussa si Driss Oukabir sunt cetateni marocani, inregistrati la consulatul marocan din Girona.

Atacul terorist din Barcelona Un tanar de 17 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect

Politia spaniola a anuntat ca un tanar de 17 ani este suspect in atacul din Barcelona. Moussa Oukabir este suspectat ca a fost soferul dubei care a provocat carnagiul de pe Las Ramblas.

Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona

Principalul suspect in cazul atentatului din Barcelona este un tanar marocan in varsta de 17 ani, anunta politia spaniola, potrivit BBC. Moussa Oukabir este banuit ca a condus duba care a .

Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona (FOTO)

Principalul suspect in cazul atentatului din Barcelona este un tanar marocan in varsta de 17 ani, anunta politia spaniola, potrivit BBC. Moussa Oukabir este banuit ca a condus duba care a .

Cine este principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona. Barbatul s-a predat singur!

Principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona este un cetatean de origine magrebiana, Driss Oukabir, care locuia in Ripoll, situat la 107 kilometri de Barcelona. inainte a locuit in.

Principalul suspect al atentatului de la Barcelona, identificat de politia spaniola. A jurat ca va ucide necredinciosii

Politia spaniola l-a identificat pe suspectul pe care il cauta in legatura cu atentatul de joi de pe bulevardul Las Ramblas din Barcelona soldat cu 13 morti si 100 de raniti, printre care si trei romani. Este vorba de Moussa Oukabir, in varsta de 17 ani.

Principalul suspect al atacului de la Barcelona a fost impuscat mortal de politisti

Principalul suspect al atacului terorist de la Barcelona, soferul furgonetei care a intrat in multime, a fost gasit de politia din Catalonia si impuscat mortal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )