Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona (FOTO)

B1 B1,
Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona (FOTO)

Principalul suspect in cazul atentatului din Barcelona este un tanar marocan in varsta de 17 ani, anunta politia spaniola, potrivit BBC. Moussa Oukabir este banuit ca a condus duba care a . continuă pe B1

Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona

Principalul suspect in cazul atentatului din Barcelona este un tanar marocan in varsta de 17 ani, anunta politia spaniola, potrivit BBC. Moussa Oukabir este banuit ca a condus duba care a .

Atacul terorist din Barcelona Un tanar de 17 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect

Politia spaniola a anuntat ca un tanar de 17 ani este suspect in atacul din Barcelona. Moussa Oukabir este suspectat ca a fost soferul dubei care a provocat carnagiul de pe Las Ramblas.

Tanar de 17 ani, impuscat pe o strada din Galati (VIDEO)

Un tanar in varsta de 17 ani din Galati a fost impuscat in timpul unei altercatii petrecute in cartierul Micro 17 din Galati, informeaza B1 TV. Baiatul se afla cu prietena.

Un adolescent de 17 ani, principalul suspect pentru masacrul de la Barcelona

Fortele de securitate spaniole il cauta pe Moussa Oukabir, fratele in varsta de 17 ani al lui Driss Oukabir, unul din suspectii retinuti in urma atentatului de joi de la Barcelona, potrivit.

Atacul terorist din Barcelona Un tanar marocan de 17-18 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect

Politia spaniola a anuntat ca un tanar de 17 ani este suspect in atacul din Barcelona, potrivit El Pais. Alte surse locale afirma ca acesta are 18 ani. Moussa Oukabir este suspectat ca a fost soferul dubei care a provocat carnagiul de pe Las Ramblas. 36 Moussa si Driss Oukabir sunt cetateni marocani, inregistrati la consulatul marocan din Girona.

FOTO. Autorul atacului din Barcelona, un pusti de 17 ani. El i-ar fi furat identitatea fratelui mai mare, ca sa inchirieze furgoneta cu care a intrat in oamenii din zona La Rambla

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata sub numele lui Driss Oukabir, un cetatean spaniol de origine magrebiana. Ulterior, el s-a predat la politie, anuntand ca fratele de 17 ani i-a furat identitatea.

Cine este principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona

Principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona este un cetatean de orgine magrebiana, Driss Oukabir, care locuia in Ripoll, situat la 107 kilometri de Barcelona. inainte a locuit in Marsilia, noteaza Bild. de. El ar fi fost cautat in Spania din cauza unor acuzatii de violenta domestica.

UPDATE Driss Oukabir, considerat initial principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona, s-a predat in cursul noptii si sustine ca actele i-au fost furate

Principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona este un cetatean de origine magrebiana, Driss Oukabir, care locuia in Ripoll, situat la 107 kilometri de Barcelona. inainte a locuit in Marsilia, noteaza Bild. de. El ar fi fost cautat in Spania din cauza unor acuzatii de violenta domestica.

Un tanar de 16 ani, transportat de urgenta la Chisinau cu un elicopter SMURD. Acesta se afla in coma in urma unui accident rutier VIDEO

Un tanar de 16 ani a fost transportat in dupa-amiaza zilei de joi, 17 august, cu un echipaj aero medical SMURD Iasi de la Edinet la Chisinau. Baiatul a fost implicat intr-un accident rutier, iar medicii au luat decizia ca el sa fie adus de urgenta la Institutul Mamei si Copilului din Chisinau pentru ingrijirile medicale necesare.

Liderii mondiali, dar si reprezentanti din lumea sportului au transmis mesaje de solidaritate victimelor atacului din Barcelona, soldat cu cel putin 13 morti si 60 de raniti

Lideri si oficiali mondiali, dar si sportivi si cluburi sportive din Spania si-au exprimat, joi, solidaritatea cu victimele atentatului terorist din Barcelona.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )