Libnet.ro
UNICEF

20:15

Finlanda: Rezultate promitatoare pentru cainii care adulmeca COVID-ul

Hotnews Hotnews,
 Finlanda: Rezultate promitatoare pentru cainii care adulmeca COVID-ul

Un experiment canin, care foloseste animale dresate pentru a mirosi persoanele infectate cu noul coronavirus, a oferit primele rezultate promitatoare, au declarat miercuri cercetatorii din spatele proiectului din Finlanda, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Finlanda: Rezultate promitatoare pentru cainii antrenati sa depisteze coronavirusul

Un experiment canin, care foloseste patrupede dresate pentru a detecta persoanele infectate cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a oferit primele rezultate promitatoare, au declarat miercuri cercetatorii din.

Cainii care adulmeca COVID-ul au primit rezultate promitatoare

Un experiment canin, care foloseste animale dresate pentru a mirosi persoanele infectate cu noul cor.

Testul pentru covid care da raspunsul in doar 12 minute. Oamenii de stiinta au facut marea descoperire

In momentul in care apar simptome care duc cu gandul la temutul virus, primul lucru pe care doresti sa il faci este un test pentru COVID-19. Din pacate, cele mai multe dintre acestea dau rezultatul in 24 de ore. Oamenii de stiinta, dupa numeroase incercari, au facut marea descoperire: testul care da raspunsul in doar .

Case din containere - solutia perfecta pentru cei care nu au un buget prea mare

Casele din containere pot reprezenta o solutie perfecta pentru acele persoane care isi doresc o locuinta noua si proprie, dar care insa, nu dispun de un buget foarte mare pentru a cumpara o locuinta la cheie sau pentru a-si ridica o casa conventionala.

Ciolacu, mesaj dur pentru parlamentarii care demisioneaza din PSD inainte de alegerile parlamentare 2020: Este o onoare, nu o meserie

Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor care au anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat pentru ca nu se regasesc pe listele pentru alegerile parlamentare ca onoarea de a fi in Parlamentul Romaniei nu este o meserie de care sa te legi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )