Libnet.ro
UNICEF

15:45

Case din containere - solutia perfecta pentru cei care nu au un buget prea mare

Antena3 Antena3,
Case din containere - solutia perfecta pentru cei care nu au un buget prea mare

Casele din containere pot reprezenta o solutie perfecta pentru acele persoane care isi doresc o locuinta noua si proprie, dar care insa, nu dispun de un buget foarte mare pentru a cumpara o locuinta la cheie sau pentru a-si ridica o casa conventionala. continuă pe Antena3

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus: cei care au simptome vor face teste rapide la Unitatile de Primiri Urgente ale spitalelor

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus, dar si pentru pacientii confirmati cu infectia, aprobate astazi printr-un Ordin al Ministerului Sanatatii. Marea noutate este ca cei care ajung la spital cu simptome specifice ale infectiei cu SARS-CoV2 vor face teste rapide in Unitatile de Primiri Urgente, pentru ca triajul sa poata fi facut mai usor. Testele rapide nu sunt recomandate pentru suspectii asimptomatici.

E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Numarul din ce in ce mai mare de infectari cu noul coronavirus aduce si noi restrictii din partea autoritatilor. Unele localitati se afla deja in cod rosu, insa nu toti romanii sunt dispusi sa respecte regulile impuse pentru oprirea raspandirii virusului. Din acest motiv, politistii vor incepe controalele chiar si in locuintele cetatenilor. Politia vine .

Veste uriasa pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla chiar acum cu pretul petrolului

Veste pentru cei cu masini pe benzina si motorina: pretul petrolului este la minimul ultimelor trei saptamani pe fondul cresterii cazurilor de infectie cu COVID-19. Cazurile cresc, pretul petrolului scade. A ajuns la minimum ultimelor 3 saptamani Ieri, pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie era in scadere cu 3,52%, la 40,32 dolaribaril, dupa ce .

Veste teribila de la ANAF pentru milioane de romani: vizeaza direct popririle si executarile silite

La finalul saptamanii anterioare, ministrul Finantelor a anuntat prelungirea termenului pana la care nu se platesc penalitati de intarziere de catre cei care nu achita la timp.

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Dan Teodorescu ii umileste public pe cei care nu poarta masca: Tara e plina de prosti (foarte prosti)

Artistii ies la declaratii! Dupa ce Dan Bittman a facut declaratii controversate cu privire la pandemia de COVID-19, declarandu-se sceptic in ceea ce priveste cifrele oficiale oferite de autoritati in legatura cu noile cazuri de COVID, dar si afirmand ca nu mai suporta sa traiasca in conditii degradante, si Dan Negru intervenind cu o parere, .

Testul pentru covid care da raspunsul in doar 12 minute. Oamenii de stiinta au facut marea descoperire

In momentul in care apar simptome care duc cu gandul la temutul virus, primul lucru pe care doresti sa il faci este un test pentru COVID-19. Din pacate, cele mai multe dintre acestea dau rezultatul in 24 de ore. Oamenii de stiinta, dupa numeroase incercari, au facut marea descoperire: testul care da raspunsul in doar .

Ciolacu, mesaj dur pentru parlamentarii care demisioneaza din PSD inainte de alegerile parlamentare 2020: Este o onoare, nu o meserie

Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor care au anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat pentru ca nu se regasesc pe listele pentru alegerile parlamentare ca onoarea de a fi in Parlamentul Romaniei nu este o meserie de care sa te legi.

REMAX ROMANIA; Cererea pentru case din T3 a crescut cu peste 50%

Noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unei analize realizate de REMAX Romania.

REMAX ROMANIA: Cererea pentru case din trimestrul 3, crestere cu peste 50% fata de aceeasi perioada din 2019

Potrivit unei analize realizate de REMAX Romania, noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2041 seconds )