Libnet.ro
UNICEF

08:30

Firea a anulat toate evenimentele din Capitala, inclusiv Targul de Craciun si concertul de Revelion

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea a anulat toate evenimentele din Capitala, inclusiv Targul de Craciun si concertul de Revelion

In Capitala au fost anulate deja toate evenimentele publice de anul acesta, inclusiv Targul de Craciun si concertul de Revelion din Piata Constitutiei, a declarat Gabriela Firea intr-un interviu. continuă pe Ziarul Bursa

Firea a anulat toate evenimentele din Capitala, inclusiv Targul de Craciun si concertul de Revelion

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca au fost anulate deja toate evenimentele publice de anul acesta, inclusiv Targul de Craciun si concertul de Revelion din Piata Constitutiei.

Reguli noi pentru transportul in comun din Capitala. Ce trebuie sa faca toti calatorii din 18 mai

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate, din 18 mai, dupa relaxarea restrictiilor de circulatie, pe traseu toate masinile din parcul propriu. Pentru protectia calatorilor, societatea recomanda protejarea nasului si gurii cu masti si a ochilor cu ochelari.

Politia, in alerta dupa ce un pacient cu coronavirus A FUGIT dintr-un spital din Capitala

Emotii pentru bucuresteni, dupa ce un pacient infectat cu coronavirus a fugit marti din spital. Politistii din Capitala au intervenit pentru prinderea unui barbat confirmat cu coronavirus care a fugit.

Firea: Zeci de mii de masti de protectie achizitionate din sumele donate de PSD. Vor ajunge la maternitatile din Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca din banii donati de parlamentarii PSD au fost achizitionatre zeci de mii de masti de protectie.

Firea ajuta copiii din Capitala sa invete mai usor: cat de ambitios e noul proiect online al Primariei

Gabriela Firea este foarte activa in mediul online si profita de Facebook pentru a-si anuntat noile proiecte dintr-un spectru larg de domenii. Cea mai noua initiativa a Primariei Capitalei.

STB va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, potrivit paginii de Facebook a STB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )