Libnet.ro
UNICEF

14:15

STB va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STB va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, potrivit paginii de Facebook a STB. continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti: STB va circula cu tot parcul auto din 18 mai Accesul in mijloacele de transport va fi limitat, pentru respectarea regulilor de distantare sociala

Societatea de Transport Bucuresti va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, anunta Primaria Capitalei. Accesul in mijloacele STB va fi insa limitat: calatorii vor putea ocupa numarul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum si un rand in picioare, respectand distanta regulamentara de 1,5 m.

Anuntul STB pentru toti bucurestenii: ce se intampla cu transportul din 18 mai

STB are un anunt legat de mijloacele de transport in comun din Bucuresti. Din 18 mai, se schimba regulile si ar trebui sa stii despre ce e vorba daca vrei sa calatoresti cu tramvaiul sau.

Reguli noi pentru transportul in comun din Capitala. Ce trebuie sa faca toti calatorii din 18 mai

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate, din 18 mai, dupa relaxarea restrictiilor de circulatie, pe traseu toate masinile din parcul propriu. Pentru protectia calatorilor, societatea recomanda protejarea nasului si gurii cu masti si a ochilor cu ochelari.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

Irlanda a extins masurile de izolare pana la 18 mai. Revenirea la normalitate se va face in mai multe etape

Premierul irlandez Leo Varadkar a anuntat, vineri, ca masurile de izolare si distantare sociala din cauza pandemiei de coronavirus vor fi extinse pana la 18 mai, relateaza DPA.

Irlanda a extins masurile de izolare pana la 18 mai

Premierul irlandez Leo Varadkar a anuntat, vineri, ca masurile de izolare si distantare sociala din cauza pandemiei de coronavirus vor fi extinse pana la 18 mai.

Cati bani vei da pe o masca de protectie din 15 mai: promisiunile ministrului Economiei

Din 15 mai, Romania intra in stare de alerta, dar relaxarea anumitor restrictii atrage si cateva obligatii. Una dintre ele: esti obligat sa porti masca de protectie in spatiile publice.

DIN 15 MAI, Intram in stare de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a risipit dezbaterile aprinse din ultimele zile si a anuntat ca nu are de gand sa prelungeasca starea actuala de urgenta si ca, incepand din 15 mai, vom intra in stare de alerta.

Vela: Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri

Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri, dar virusul nu se odihneste, adica nu sta relaxat ca vine 15 mai, a declarat Marcel Vela la RFI. in contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca in urmatoarele doua saptamani sa nu avem o evolutie crescuta a bolii in Romania, mai spune Vela. Arafat, despre concedii: Eu sper ca macar intr-o perioada de vara sa putem avea o vacantaMinistrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie.

Irlanda a extins masurile de izolare pana la 18 mai

Premierul irlandez Leo Varadkar a anuntat ca masurile de izolare si distantare sociala din cauza pan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )