Libnet.ro
UNICEF

21:00

Firea anunta deschiderea Spitalul Modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea anunta deschiderea Spitalul Modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri

Primarul general Gabriela Firea anunta ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri, dar se poate extinde la 700 de locuri. Sa nu mai spuna vreun agitator ca nu avem locuri in spitale, afirma primarul general, precizand ca trebuie sa ne protejam individual, dar autoritatile au obligatia sa se organizeze. continuă pe Ziarul Bursa

Firea anunta deschiderea Spitalul Modular COVID din Pipera, cu 400 de locuri: Sa nu mai spuna vreun agitator ca nu avem locuri in spitale!

Primarul general Gabriela Firea anunta ca a fost deschis Spitalul Modular COVID din Pipera, cu 400 de locuri, dar se poate extinde la 700 de locuri.

Veste buna! Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular Covid din Pipera

Vesti bune pentru bucuresteni si nu numai, in plina pandemie de COVID-19. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera. Spitalul are 400 de locuri, dar poate fi extins la 700 de locuri.

Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular COVID-19 din Pipera, cu 400 de locuri care poate fi extins la 700 de locuri. Unitatea medicala este destinata pacientilor cu forme usoare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat sambata ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera, care are o capacitate de 400 de paturi si care poate fi extins la 700 de locuri. Unitatea medicala este de.

Gabriela Firea anunta deschiderea spitalului modular din Pipera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat azi, printr-o postare pe facebook, deschide.

Firea anunta ca spitalul modular din Pipera intra in functiune de vineri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca de vineri va fi deschis spitalul modular.

Firea: Spitalul modular din Pipera, cu 400 de locuri, a fost deschis. Au fost detasate cadrele medicale pentru primii 100 de pacienti

Spitalul modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri, a fost deschis, spune primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Sa nu mai spuna vreun agitator ca nu avem locuri in spitale!, a scris Firea pe Facebook, precizand ca unitatea este destinata pacientilor Covid-19 cu forme usoare si va functiona ca sectie externa a Spitalului Victor Babes.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )