Libnet.ro
UNICEF

22:45

Veste buna! Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular Covid din Pipera

Antena3 Antena3,
Veste buna! Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular Covid din Pipera

Vesti bune pentru bucuresteni si nu numai, in plina pandemie de COVID-19. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera. Spitalul are 400 de locuri, dar poate fi extins la 700 de locuri. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular COVID-19 din Pipera, cu 400 de locuri care poate fi extins la 700 de locuri. Unitatea medicala este destinata pacientilor cu forme usoare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat sambata ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera, care are o capacitate de 400 de paturi si care poate fi extins la 700 de locuri. Unitatea medicala este de.

Firea anunta deschiderea Spitalul Modular COVID din Pipera, cu 400 de locuri: Sa nu mai spuna vreun agitator ca nu avem locuri in spitale!

Primarul general Gabriela Firea anunta ca a fost deschis Spitalul Modular COVID din Pipera, cu 400 de locuri, dar se poate extinde la 700 de locuri.

Firea anunta deschiderea Spitalul Modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri

Primarul general Gabriela Firea anunta ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri, dar se poate extinde la 700 de locuri. Sa nu mai spuna vreun agitator ca nu avem locuri in spitale, afirma primarul general, precizand ca trebuie sa ne protejam individual, dar autoritatile au obligatia sa se organizeze.

Firea anunta ca spitalul modular din Pipera intra in functiune de vineri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca de vineri va fi deschis spitalul modular.

Firea: Spitalul modular din Pipera, cu 400 de locuri, a fost deschis. Au fost detasate cadrele medicale pentru primii 100 de pacienti

Spitalul modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri, a fost deschis, spune primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Sa nu mai spuna vreun agitator ca nu avem locuri in spitale!, a scris Firea pe Facebook, precizand ca unitatea este destinata pacientilor Covid-19 cu forme usoare si va functiona ca sectie externa a Spitalului Victor Babes.

Gabriela Firea anunta deschiderea spitalului modular din Pipera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat azi, printr-o postare pe facebook, deschide.

Gabriela Firea, declaratie soc despre testarile COVID: Doar atatia au avut test pozitiv!

Gabriela Firea a vorbit, miercuri seara, despre testarile efectuate in Capitala si despre numarul persoanelor confirmate pozitiv pentru coronavirus. Iar numarul acestora a fost o reala surpriza.

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

GABRIELA FIREA: in acest moment, conturile Primariei Capitalei sunt blocate

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat, vineri, printr-un comunicat de presa, ca a fost informata, prin adresa nr. 2020 a Trezoreriei Municipiului Bucuresti, despre depunerea dosarului de executare nr. in acest moment, conturile Primariei Capitalei sunt blocate, a afirmat Gabriela Firea.

Nicusor Dan: Gabriela Firea este un politician care isca conflicte cu toata lumea. Mi-e greu sa cred ca o sa ajunga vreodata presedintele PSD

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, il caracterizeaza pe principalul sau rival in cursa electorala, Gabriela Firea, drept un politician care isca conflicte cu toata lumea si spune ca ii vine greu sa creada ca Firea va putea deveni vreodata presedinte al PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )