Libnet.ro
UNICEF

11:15

Firea anunta ca va incepe testarea extinsa a bucurestenilor fara simptome, dupa ce proiectul i-a fost blocat. Atata rautate nu am vazut!

Antena3 Antena3,
Firea anunta ca va incepe testarea extinsa a bucurestenilor fara simptome, dupa ce proiectul i-a fost blocat. Atata rautate nu am vazut!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta intr-o postare pe Facebook ca testarea extinsa a bucurestenilor fara simptome de coronavirus va incepe curand. continuă pe Antena3

Firea anunta ca testarea bucurestenilor incepe in scurt timp. in prima etapa, regula e primul venit, primul servit

Testarea bucurestenilor promisa de primarul Gabriela Firea se va desfasura in doua etape. Prima este una voluntara. Bucurestenii se vor inscrie pe o platforma si vor fi contactati, in ordine, pentru a se prezenta fie la un spital de stat, fie la o clinica privata.

Gabriela Firea: in scurt timp, va incepe testarea asimptomaticilor din Bucuresti

Intr-un anunt postat pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat ca va incepe testarea bucurestenilor care nu au simtome de COVID-19. intr-o prima faza vor fi testati 11. 000 de oameni.

Gabriela Firea anunta cand va incepe testarea pentru COVID-19 in Capitala: Zeci de mii de bucuresteni vor afla daca au coronavirus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit luni seara ca zeci de mii de bucuresteni vor fi testati pentru coronavirus in perioada urmatoare, program care va incepe la sfarsitul saptamanii acesteia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )