Libnet.ro
UNICEF

00:07

Firea anunta ca testarea bucurestenilor incepe in scurt timp. in prima etapa, regula e primul venit, primul servit

Hotnews Hotnews,
 Firea anunta ca testarea bucurestenilor incepe in scurt timp. in prima etapa, regula e primul venit, primul servit

Testarea bucurestenilor promisa de primarul Gabriela Firea se va desfasura in doua etape. Prima este una voluntara. Bucurestenii se vor inscrie pe o platforma si vor fi contactati, in ordine, pentru a se prezenta fie la un spital de stat, fie la o clinica privata. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea anunta cand va incepe testarea pentru COVID-19 in Capitala: Zeci de mii de bucuresteni vor afla daca au coronavirus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit luni seara ca zeci de mii de bucuresteni vor fi testati pentru coronavirus in perioada urmatoare, program care va incepe la sfarsitul saptamanii acesteia.

Gabriela Firea: in scurt timp, va incepe testarea asimptomaticilor din Bucuresti

Intr-un anunt postat pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat ca va incepe testarea bucurestenilor care nu au simtome de COVID-19. intr-o prima faza vor fi testati 11. 000 de oameni.

Firea anunta ca va incepe testarea extinsa a bucurestenilor fara simptome, dupa ce proiectul i-a fost blocat. Atata rautate nu am vazut!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta intr-o postare pe Facebook ca testarea extinsa a bucurestenilor fara simptome de coronavirus va incepe curand.

Nicusor Dan, acuzatii la adresa lui Firea: Sunt luni de zile de cand vorbim de testarea bucurestenilor, dar nu am testat nici soferii de autobuz

Candidatul USR - Plus si PNL la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca sunt luni de zile de cand se tot vorbeste despre testarea in masa a bucurestenilor, pentru coronavirus, dar ca pana acum nici macar un sofer de autobuz nu a fost testat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )