Libnet.ro
UNICEF

16:45

Firea il ataca din nou pe liderul PSD: Refuz sa iau in calcul excluderea din partid. Loialitatea e fata de echipa nu fata de Dragnea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Firea il ataca din nou pe liderul PSD: Refuz sa iau in calcul excluderea din partid. Loialitatea e fata de echipa nu fata de Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis vineri o scrisoare membrilor si simpatizantilor PSD prin care sustine ca nu il critica pe Liviu Dragnea pentru a-i lua locul si nici pentru a-l da afara din partid, precizand ca aceste. continuă pe Wall-Street Ro

Rogozin ataca din nou: Transnistria si-a aparat republica de agresiunea sovinilor moldoveni si romani

Fostul vicepremier al Federatiei Ruse Dmitrii Rogozin jigneste din nou cetatenii Romaniei si pe cei ai Republicii Moldova. Oficialul rus i-a felicitat pe locuitorii din Transnistria cu asa-numita zi a republicii, declarata pe 2 septembrie 1990, si i-a numit sovini pe cetatenii moldoveni si romani pentru ca, potrivit lui, acestia ar fi agresat Transnistria in 1992.

Trump ataca din nou NBC, sugerand ca ar trebui verificata licenta postului

Presedintele american, Donald Trump, a atacat din nou NBC News intr-o postare pe Twitter in care critica modul in care postul a gestionat un subiect legat de producatorul Harvey Weinstein si a sugerat ca ar trebui verificata licenta televiziunii, scrie Reuters.

Liviu Dragnea, sedinta de URGENTA la Guvern cu Viorica Dancila. Ce miscare BOMBA pregateste liderul PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns marti seara la sediul Guvernului. Prezenta lui Dragnea la Palatul Victoriei vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a suspendat marti sedinta CSAT astfel ca nu a .

BOMBA! Marcel Toader IUBESTE din nou: Uite cu ce BLONDINA s-a afisat fostul sot al ... (FOTO)

S-a jurat ca nu-i mai trebuie, dar acum Cupidon ii da din nou tarcoale! Marcel Toader pare ca a decis sa o ia de la capat in privinta vietii amoroase si sa nu ii mai pese de consecinte. Controversatul.

Casa Alba avertizeaza ca SUA vor reactiona prompt daca Siria utilizeaza din nou arme chimice

Administratia Donald Trump a avertizat marti ca Statele Unite si aliatii sai vor reactiona prompt si adecvat daca fortele regimului Bashar Al-Assad utilizeaza din nou arme chimice, informeaza site-ul portalului de stiri Ynet, citat de Mediafax.

Liderul PSD, acuzat de vanzarea functiilor publice

Razboiul de la varful Partidului Social Democrat ia amploare, prin prisma acuzatiilor aduse lui Liviu Dragnea, ieri, cu prilejul unei conferinte de presa, de catre Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

FOTO Plaja din Mamaia amenajata special pentru copiii cu dizabilitati, ocupata din nou de turisti: S-au suit pe masa de pictura si olarit a copiilor pentru a se bronza

Plaja din Mamaia amenajata special pentru copiii cu dizabilitati a fost ocupata din nou de turisti, unii dintre acestia urcandu-se pe masa de pictura si olarit a copiilor pentru a face plaja. Romani lipsiti de prejudecati PlajaTerapeutica. Acel moment cand plaja este complet goala si tu alegi sa te sui pe masa de pictura si olarit pentru a te bronza. Greu de gasit o explicatie logica: sa ai tot nisipul si plaja la dispozitie doar pentru tine si tu sa alegi sa faci plaja pe niste scanduri, spune psihologul Adrian Gemanaru, initiatorul proiectului plajei terapeutice.

Cutremur de 6,3! Planeta se ZGUDUIE din nou: Specialistii, in ALERTA

O persoana a fost ranita si mai multe regiuni din tara au ramas fara curent electric dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 6. 3 grade pe scara Richter s-a produs joi in centrul Ecuadorului, au transmis.

Caru cu vedete: Mihaela Radulescu, despre relatii si iubire! Ce o face fericita si ce o face sa planga;Serena Williams a ntors toate capetele cu outfiturile purtate la US Open;Kim Kardashian, din nou la Casa Alba, pentru probleme legate de reforma penala

Fiica Andreei Esca, majorat intr-un club de lux din Capitala: Florin Salam, surpriza serii. Ce tematica a avut petrecerea si cum s-au distrat invitatii. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a implinit 18 ani, iar momentul a fost marcat printr-o petrecere fastuoasa intr-un club de lux din Bucuresti. Calin Geambasu a castigat custodia copilului in instanta. Fosta iubita are un program de vizitare strict. Calin Geambasu 41 de ani) a avut numai necazuri in ultima vreme. Dupa conflictul cu celebrul lui tata, instrumentistul Petre Gemabasu.

Ministerul Educatiei apeleaza, din nou, la erata

Greselile din manualele publicate la Editura Didactica si Pedagogica se revarsa in valuri succesive peste scolile autohtone. Ministerul Educatiei pare a avea un singur instrument de a indrepta, pe cat se mai poate, greselile: erata. Folosirea ei la fiecare manual publicat poate deveni penibila, dar aceasta este situatia.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )