Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea, sedinta de URGENTA la Guvern cu Viorica Dancila. Ce miscare BOMBA pregateste liderul PSD

B1 B1,
Liviu Dragnea, sedinta de URGENTA la Guvern cu Viorica Dancila. Ce miscare BOMBA pregateste liderul PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns marti seara la sediul Guvernului. Prezenta lui Dragnea la Palatul Victoriei vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a suspendat marti sedinta CSAT astfel ca nu a . continuă pe B1

UPDATE Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea insotit de fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache se afla la Guvern. Cei doi au ajuns in jurul orei 18:00 pentru a discuta despre situatia blocarii rectificarii bugetare. De altfel, Dragnea a discutat telefonic marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si cu partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potrivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneasca miercuri intr-o noua sedinta.

Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila dupa sedinta CSAT - surse

Presedintele PSD Liviu Dragnea a discutat marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potriivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneseaca miercuri intr-o noua sedinta. Presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT in care se discuta despre rectificarea bugetara, ca urmare a lipsei unui consens in privinta banilor pentru institutiile din zona de securitate. Seful statului a cerut Guvernului un nou proiect, calificand drept inexplicabila insistenta taierii banilor pentru aceste institutii in conditiile in care Guvernul a propus o rectificare puternic pozitiva.

Sedinta de urgenta la Guvern. Premierul Dancila discuta cu ministrul Agriculturii despre pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se afla luni dimineata la Guvern, unde sta de vorba cu premierul Dancila. Se vor lua masuri importante impotriva pestei porcine. La aceasta sedinta se va stabili.

Dragnea: Am cerut OUG pentru anularea protocoalelor si a efectelor acestora / Am discutat sa avem un candidat comun PSD-ALDE la presedintie, dar nu am stabilit sa nu fie de la PSD. Am spus doar ca nu am ca obiectiv sa candidez / Sper ca i va trece supara

La finalul unor sedinte maraton, Liviu Dragnea a anuntat ca i-a cerut premierului Viorica Dancila adoptarea rapida a unei ordonante de urgenta prin care sa fie anulate protocoalele SRI si efectele acestora. El a mai anuntat ca le-a cerut ministrilor sa rezolve blocajele privind avizele din ministere, pentru ca Romania nu poate fi prizoniera unor functionari. De asemenea, ministrul de externe ar urma sa demareze procedura de rechemare in tara a ambsadorului Romaniei in SUA, George Maior. in ceea ce priveste alegerile prezidentiale, Dragnea a spus ca s-a convenit, de principiu, sa existe un candidat comun cu ALDE, dar nu neaparat din afara PSD. Liderul social-democratilor a precizat insa ca el nu a avut niciodata ca obiectiv o candidatura. El a negat tensiunile din partid si a comentat ca spera ca Gabi Firea va trece peste suparare.

intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Intalnirea de la Palatul Victoria de marti seara dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministri s-a incheiat dupa aproape o ora, tema discutiilor fiind.

Liviu Dragnea, despre gesturile controversate ale lui Darius Valcov: Nu cred ca trebuie sa isi dea demisia (VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, nu ar trebui sa demisioneze ca urmare a faptului ca a publicat fisa medicala.

Petre Daea si premierul Viorica Dancila, discutii la Guvern despre pesta porcina

Ministrul Agriculturii Petre Daea discuta, luni, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale citate de agentia Mediafax.

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

LIVE TEXT Scandal n PSD: Liviu Dragnea urmeaza sa faca declaratii de presa

Sedinta maraton a conducerii PSD si cea a grupurilor parlamentare s-au incheiat. Liviu Dragnea si oamenii sai au castigat in fata contestatarilor din partid. Dragnea a anuntat ca nu va candida la presedintie, iar partidul ar putea sustine, in premiera, un candidat din afara PSD, respectiv pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea si-a impus punctul de vedere in fata Gabrielei Firea care a cerut, fara succes, demiterea ministrului de interne Carmen Dan, ca urmare a violentelor din 10 august. Firea a lansat o serie de atacuri la adresa lui Dragnea si a protejatei sale, Carmen Dan.

Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD a aratat pentru prima oara o erodare a autoritatii lui Liviu Dragnea printre social-democrati. Desi nu a dus lipsa de contestatari nici pana acum, opozantii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )