Libnet.ro
UNICEF

08:45

FIREA: Eu o sa ma bat in continuare pentru Bucuresti din postura de parlamentar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA: Eu o sa ma bat in continuare pentru Bucuresti din postura de parlamentar

Gabriela Firea a anuntat ca se va bate in continuare pentru Bucuresti din postura de parlamentar si ca nu va fi precum Nicusor Dan care la fel cum a chiulit din Consiliul General, a chiulit si in mandatul de parlamentar, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: O sa ma bat in continuare pentru Bucuresti

Gabriela Firea anunta ca PSD demareaza precampania pentru alegerile parlamentare.

CIOLOS: Nicusor Dan nu a vazut aceasta candidatura ca o trambulina; are un proiect pentru Bucuresti

Nicusor Dan, candidatul la functia de edil al Capitalei sustinut de PNL si USR PLUS si prezentat de exit-poll-urile de duminica drept castigator al scrutinului, nu a vazut in cursa pentru aceasta functie o trambulina politica si are un proiect pentru Bucuresti, a afirmat copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos, conform Agerpres. ro.

Saint-Gobain obtine Declaratiile de Mediu pentru produsele din vata minerala Isover

Saint-Gobain Romania obtine Declaratiile de Mediu pentru produsele din vata minerala ISOVER, realizate in fabrica de la Ploiesti: Akusto, Domo, Domo Plus, Forte, Super Profi, Uniroll Plus. Asadar, compania ajunge sa detina cel mai amplu portofoliu de produse pentru cladiri sustenabile de pe piata, anunta un comunicat de presa al companiei.

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

CIOLACU: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea sa candideze pentru o functie in Parlamentul Romaniei si sa ramana in linia intai a PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca va avea o discutie cu Gabriela Firea dupa ce incheie conferinta de presa de luni la sediul partidului, conform news. ro.

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale cu grindina si fulgere, pana in dimineata alegerilor

Prognoza meteo Bucuresti. Vremea se va mentine calda, sambata, dar va deveni instabila si vor fi ploi torentiale, cu grindina si fulgere, in prima parte a noptii de sambata spre duminica, anunta meteorologii.

Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca din punctul sau de vedere Victor Ponta, omologul sau de la Pro Romania, este vinovat ca nu s-a realizat alianta de centru-stanga pentru alegerile locale din.

PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Conducerea SIF5 completeaza convocatorul, dupa interventia ASF

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a completat ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 29 octombrie cu solicitarea SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4) privind alegerea administratorilor, se arata intr-un raport al societatii publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Sapte candidati s-au inscris pe cele cinci locuri, din board-ul SIF Oltenia

Sapte candidati sunt inscrisi pe cele cinci pozitii de administrator in Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) pentru alegerile ce vor avea loc la adunarea actionarilor din data de 29 octombrie, se arata intr-un raport al societatii de investitii .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )