Libnet.ro
UNICEF

14:30

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale cu grindina si fulgere, pana in dimineata alegerilor

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale cu grindina si fulgere, pana in dimineata alegerilor

Prognoza meteo Bucuresti. Vremea se va mentine calda, sambata, dar va deveni instabila si vor fi ploi torentiale, cu grindina si fulgere, in prima parte a noptii de sambata spre duminica, anunta meteorologii. continuă pe Antena3

Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020: vreme instabila, ploi si descarcari electrice

Prognoza meteo ANM pentru vineri 25 septembrie 2020. Meteorologii au anuntat vreme usor instabila in prima parte a zilei. Unde se inregistreaza ploi si cate grade vor fi in termometre. Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020 Administratia Nationala de Meteorologie anunta cum va fi vremea maine. Potrivit specialistilor, incepand de la aceasta data, temperaturile maxime .

Vreme calda, dar instabila, in Bucuresti. Duminica alegerilor, ploi torentiale

Vremea se mentine calda, dar va deveni instabila, in Bucuresti, in zilele de vineri si sambata. Pentru noaptea de sambata spre duminica sunt prognozate ploi torentiale.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna octombrie incepe cu temperaturi ridicate, insa aduce ploi in majoritatea regiunilor tarii

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarelepatru saptamani, valabila pana pe 26 octombrie. Potrivit prognozei ANM,vremea ramane caldape durata intregului interval, in sud si in.

Cod portocaliu de ploi torentiale, cu grindina, in aproape toata tara

Meteorologii anunta ca de sambata de la ora 11. 00 pana duminica la ora 3. 00 este cod portocaliu de ploi torentiale, cu grindina, in aproape toata tara.

Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020: Nu este normal pentru mijlocul toamnei

Alerta meteo ANM. Meteorologii anunta ca vremea va fi calduroasa si luna viitoare, avand tempeaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020 Pentru luna octombrie este prognozata si o perioada cu abatere termica pozitiva usor accentuata, in regiunile estice si sud-estice. Cat priveste precipitatiile, acestea .

Alerta meteo ANM pentru toata Romania: Va ploua in mai putin de o zi cat intr-o luna intreaga

Potrivit meteorologilor, vestile nu sunt deloc bune. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata doua coduri de vreme rea, portocaliu si galben, care expira pe 27 septembrie dimineata. Prima avertizare fiind de tip cod galben, incepe de vineri seara de la ora 23:00, pana duminica la ora 6:00. Alerta meteo ANM pentru toata Romania .

Ultimele contre de campanie. Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti Ce a spus Gabriela Firea

Cu elicopterul pregatit si primaria inchisa de azi pana duminica, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti, spune candidatul Nicusor Dan despre ultima interventie a contracandidatei sale, edilul Gabriela Firea. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, continua candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS. De cealalta parte a baricadei, Gabriela Firea a sustinut ca PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele.

Prognoza meteo, azi, 25 septembrie 2020. Vremea ramane calda, insa sunt prognozate ploi in majoritatea regiunilor tarii

Vineri, 25 septembrie, vremea se mentine placuta. Cerul va aveainnorari si sunt prognozate averse si descarcari electrice,mai ales la munte, iar noaptea, in vestul, sud-vestul si, partial.

Prognoza meteo, azi, 24 septembrie 2020. Vremea calda in toata tara. Aici vor fi temperaturi peste valorile normale ale acestei perioade

Ziua de miercuri, 24 septembrie aduce ploi in regiunile vestice si sud vestice din tara. Aici cerul va fi temporar noros, iar izolat se vor inregitra averse. Vantul va suflat slab, pana la moderat, iar.

Alerta meteo. Cod portocaliu de ploi si vijelii in aproape toata tara pana duminica dimineata

Pana duminica la ora 3. 00 este cod portocaliu de ploi torentiale, cu grindina, in aproape toata tara, anunta meteorologii. in sapte judete si partial in alte trei va fi cod galben. Vor fi ploi abundente, instabilitate atmosferica temporar accentuata in Maramures, Transilvania, local Moldova si in zona de munte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )