Libnet.ro
UNICEF

08:00

Firea cere demiterea a doi ministri in scandalul poluarii: Sefii de la Mediu si Economie ar trebui retrasi urgent din echipa guvernamentala

Antena3 Antena3,
Firea cere demiterea a doi ministri in scandalul poluarii: Sefii de la Mediu si Economie ar trebui retrasi urgent din echipa guvernamentala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine sambata, intr-o postare pe Facebook, ca ministrul Mediului tine secreta informatia privind poluatorul industrial ca sa-l protejeze pe ministrul Economiei: Ori au ars pacura intentionat, sa provoace poluare . ) si cetatenii sa dea vina pe mine . ), ori ca sa scape de aceasta. continuă pe Antena3

Gabriela Firea cere CSAT dupa recordul de poluare inregistrat in Bucuresti: Nici dupa trei zile nu stim cine este poluatorul!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, cere organizarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in cazul poluarii record care a fost inregistrat in weekend, in Bucuresti.

Scandalul POLUARII! Patronul unei firme de salubrizare, arestat pentru 30 de zile

Scandalul poluarii din Capitala ia amploare. Patronul unei firme de salubrizare a fost arestat, joi, pentru 30 de zile, conform deciziei instantei. Firma ar fi poluat mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si.

Gabriela Firea cere CSAT dupa recordul de poluare inregistrat in Bucuresti(VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea cere oerganizarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) cu privire la recordul de poluare care a fost inregistrat pe 1 si 2 martie in.

Gabriela Firea cere CSAT pentru poluarea din Capitala: Am asteptat destul. imi pasa de cetatenii Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalie, a cerut dezbaterea problemei poluarii Bucurestiului din seara de duminica spre luni, in Consiliul Superior al Apararea al Tarii CSAT). Primarul sustine ca institutiile cu atributii in eliminarea fenomenului, in speta Ministerul Mediului, nu si-a facut datoria si a anuntat o lista cu suspecti pentru poluarea din acea noapte.

Seful Garzii de Mediu Bucuresti a fost demis, dupa scandalul poluarii record din Capitala

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman,nu va mai detine postul, dupa ce, miercuri, ministrul Mediului a cerut inlocuirea lui. Scandalul a pornit de la poluarea record din Cabitala, in noaptea.

Razboi intre PSD si PNL. Firea cere demisia ministrului Mediului si a ministrului Energiei. Cum a ironizat-o Virgil Popescu

Primarul general, Gabriela Firea, le-a cerut demisia ministrilor Costel Alexe si Virgil Popescu, acuzandu-i pe acestia ca ar fi vinovati de gradul ridicat de poluare. intr-o interventie telefonica la Digi24, ministrul Popescu a ironizat-o pe Gabriela Firea pentru declaratiile sale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )