Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Garzii de Mediu Bucuresti a fost demis, dupa scandalul poluarii record din Capitala

B1 B1,
Seful Garzii de Mediu Bucuresti a fost demis, dupa scandalul poluarii record din Capitala

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman,nu va mai detine postul, dupa ce, miercuri, ministrul Mediului a cerut inlocuirea lui. Scandalul a pornit de la poluarea record din Cabitala, in noaptea. continuă pe B1

Scandalul poluarii din Capitala: Seful Garzii de Mediu Bucuresti va fi demis

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, va fi demis in urma scandalului legat de poluarea din Capitala. Sefa Garzii Nationale de Mediu, Marioara Gatej, a declarat pentru HotNews. ro ca acesta va fi mutat pe o alta functie din institutie, in cel mult doua zile.

Seful Garzii de Mediu Bucuresti: Nu contest ca orasul e poluat, dar a fost un fenomen meteo. Cercetam statiile daca sunt calibrate Cine este Viorel Glaman

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, pune poluarea excesiva din Capitala pe seama fenomenului de inversiune termica. De cand sunt eu in Garda de Mediu nu au existat depasiri atat de ridicate. A fost un fenomen meteo, aerul nu s-a ridicat. , a sustinut marti, la Digi24, seful Garzii de Mediu Bucuresti. Aceasta institutie, care ar trebui sa controleze respectarea legislatiei de mediu in Capitala, e condusa din 2015 de Viorel Ionel Glaman, un personaj sustinut de PSD si mentinut in functie de PNL.

Scandal intre Mindruta si seful Garzii de Mediu Bucuresti: Sunteti ridicol ca la Divertis Domnul Mindruta, nu mai radeti!

Seful Garzii de Mediu Bucuresti Viorel Glaman si jurnalistul Lucian Mindruta au avut un dialog tensionat intr-o emisiune la Digi24 dupa ce Glaman nu a stiut sa explice ce inseamna un ecosistem. Nu-mi permiteti sa rad de un om ridicol?, a rabufnit Mindruta.

Poluarea din Capitala. Seful Garzii de Mediu din Bucuresti, demis

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a cerul comisarului general al Garzii de Mediu demiterea sefului Garzii de Mediu din Bucuresti, Viorel Glaman.

Viorel Glaman, seful Garzii de Mediu Bucuresti, nu stie ce este un ecosistem si spune ca se mai uita si pe cer sa vada daca este poluare Ministrul Mediului cere iar demiterea sa

Intrebat ce este acela un ecosistem, Viorel Glaman, seful Garzii de Mediu Bucuresti, nu a stiut sa raspunda. Desi institutia nu a dat nicio amenda, in 2019, pentru depozitare ilegala de deseuri, oficialul.

Cine e Ionel Glaman, seful Garzii de Mediu Bucuresti, care n-a dat nicio amenda pentru depozitare ilegala de deseuri in 2019. Fotografii bizare pe Facebook: Sunt pe dracu sa ma ia inalt functionar public (FOTO)

Garda de Mediu Bucuresti, condusa de Ionel Glaman, nu a dat nicio amenda in 2019 pentru depozitare ilegala de deseuri. Seful institutiei, calare pe porc sau la sprit cu tovarasii la bustul gol Garda de.

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, despre informatiile conform carora nu a dat nicio amenda pentru depozitare ilegala de deseuri in 2019: Sunt informatii eronate (VIDEO)

Viorel Ionel Glaman, comisar-sef Garda de Mediu Bucuresti, neaga informatiile potrivit carora institutia pe care o conduce nu a dat anul trecut nicio amenda pentru depozitare ilegala de deseuri in.

Ministrul Mediului cere demiterea sefului Garzii de mediu Bucuresti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a solicitat miercuri Garzii Nationale de Mediu schimbarea din functie a comisarului sef de pe Bucuresti, in urma informatiilor aparute in spatiul public si a unei implicari nu tocmai eficiente a institutiei in ceea ce inseamna monitorizarea problemelor de mediu.

COSTEL ALEXE: Am solicitat schimbarea din functie a comisarului sef de la Garda de Mediu Bucuresti

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a solicitat comisarului general de la Garda Nationala de Mediu schimbarea din functie a comisarului general de la Garda de Mediu Bucuresti, din cauza unei implicari nu tocmai eficiente in ceea ce priveste monitorizarea problemelor de mediu cu care se confrunta Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )