Libnet.ro
UNICEF

15:30

Firea, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Sprijinul domnului Dragnea nu a fost consistent. Dorea ca primarul general, ca si femeie, sa fie o figura stearsa

Adevărul Adevărul,
Firea, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Sprijinul domnului Dragnea nu a fost consistent. Dorea ca primarul general, ca si femeie, sa fie o figura stearsa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Liviu Dragnea spune in public ca o sustine, dar de fapt o impinge in groapa. Ea a explicat ca Dragnea este convins ca ea are un proiect personal, in ciuda faptului ca l-a asigurat ca nu-si doreste o alta functie in afara de cea pe care o exercita. continuă pe Adevărul

Tensiuni puternice inainte de CEx-ul PSD: Vicepremierul Paul Stanescu, iesire extrem de dura la adresa lui Liviu Dragnea

Au aparut si primele conflicte in interiorul PSD cu ocazia Comitetului Executiv ce are loc in acest weekend la Neptun. Vicepremierul Paul Stanescu a avut o iesire extrem de critica la adresa lui Liviu Dragnea,.

Gabriela Firea, mesaj transant pentru Liviu Dragnea: As vrea sa fim lasati sa vorbim. Pe mine nu ma impresioneaza

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea i-a transmis, marti, lui Liviu Dragnea, ca nu este impresionata de mesajele toxice transmise prin consilieri si presa pentru a fi desfiintata, informeaza.

Gabriela Firea: Am vazut ca Liviu Dragnea da semne de pregatire a unei campanii electorale pentru alegerile prezidentiale. Eu nu intentionez sa candidez

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca Liviu Dragnea voia sa candideze la alegerile prezidentiale si a considerat-o un potential adversar puternic. Firea sustine insa ca nu a .

SONDAJ Cum se va ncheia conflictul Gabi Firea - Carmen Dan/Liviu Dragnea?

Tensiunile dintre primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, si ministrul de Interne Carmen Dan, care beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea, au acaparat in mare parte sedinta conducerii PSD de la sfarsitul saptamanii trecute si au continuat cu iesirea televizata a lui Firea, duminica seara. Cum crezi ca se va incheia acest conflict? Participa la sondajul HotNews. ro.

LIVE TEXT Scandal n PSD: Liviu Dragnea urmeaza sa faca declaratii de presa

Sedinta maraton a conducerii PSD si cea a grupurilor parlamentare s-au incheiat. Liviu Dragnea si oamenii sai au castigat in fata contestatarilor din partid. Dragnea a anuntat ca nu va candida la presedintie, iar partidul ar putea sustine, in premiera, un candidat din afara PSD, respectiv pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea si-a impus punctul de vedere in fata Gabrielei Firea care a cerut, fara succes, demiterea ministrului de interne Carmen Dan, ca urmare a violentelor din 10 august. Firea a lansat o serie de atacuri la adresa lui Dragnea si a protejatei sale, Carmen Dan.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie.

Gabriela Firea explica de ce nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat marti seara de ce nu a fost prezenta la nunta fiului lui Liviu Dragnea, desi a fost cea care a oficiat cununia civila a acestuia. Firea a declarat.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea se consulta mai mult cu oameni din afara partidului si cu iubita lui, Irina Tanase

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit marti ca liderul PSD Liviu Dragnea se consulta mai mult cu persoane din afara partidului. De asemenea, Firea a precizat ca inrandul social-democratilor.

Mihai Fifor, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Cum se va incheia totul

MIhai Fifor a afirmat, marti, la Punctul de intalnire ca este convins ca Gabriela Firea se va impaca cu liderul PSD, Liviu Dragnea si ca totul a pornit de la o suparare personala a.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea. De unde a pornit totul

Primarul general, Gabriela Firea, spune ca, desi l-a asigurat ca nu este asa, Liviu Dragnea are impresia ca edilul are propria agenda politica. Explicatia initiala a colegilor mei, pentru ca domnul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )