Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gabriela Firea, mesaj transant pentru Liviu Dragnea: As vrea sa fim lasati sa vorbim. Pe mine nu ma impresioneaza

B1 B1,
Gabriela Firea, mesaj transant pentru Liviu Dragnea: As vrea sa fim lasati sa vorbim. Pe mine nu ma impresioneaza

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea i-a transmis, marti, lui Liviu Dragnea, ca nu este impresionata de mesajele toxice transmise prin consilieri si presa pentru a fi desfiintata, informeaza. continuă pe B1

Gabriela Firea: Am vazut ca Liviu Dragnea da semne de pregatire a unei campanii electorale pentru alegerile prezidentiale. Eu nu intentionez sa candidez

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca Liviu Dragnea voia sa candideze la alegerile prezidentiale si a considerat-o un potential adversar puternic. Firea sustine insa ca nu a .

inca o LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Candidat surpriza din partea PSD la Prezidentiale! Anunt de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD Liviu Plesoainu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019, in ciuda faptului ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD-ALDE va avea un candidat.

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid, cat si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

Gabriela Firea ii da replica lui Dragnea: Sunt printre cei care au luciditate in PSD si nu acceptam sa se distorsioneze adevarul

Gabriela Firea vine cu replici dure dupa ce Liviu Dragnea a acuzat-o ca se situeaza in zona celor care lovesc si critica PSD. Eu nu sunt in tabara celor care critica PSD, sunt printre cei care au.

Gabriela Firea, atac dur la guvernul PSD: De un an si jumatate lucrurile treneaza. Mesaj pentru Liviu Dragnea

Vicepresedintele social-democrat Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a precizat marti ca ramane membru al PSD, spunand ca nu se alatura adversarilor partidului, asa cum a sustinut in urma cu o zi li.

Gabriela Firea infige inca un cutit in spatele lui Dragnea

A mai fost criticat Liviu Dragnea din interior. De Ponta, Andronescu si altii. Dar niciodata asa de virulent, cu amanunte din bucataria interna a partidului, asa cum face acum Gabriela Firea. Si este singura pe frontul acesta. Cand trebuia sa fie aparata, macar ca femeie in fata unui barbat agresiv, toti barbatii din CEx au tacut malc. De frica lui Dragnea. Nu cred ca interventia Gabrielei Firea va ramane fara urmari in PSD.

Firea, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Sprijinul domnului Dragnea nu a fost consistent. Dorea ca primarul general, ca si femeie, sa fie o figura stearsa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Liviu Dragnea spune in public ca o sustine, dar de fapt o impinge in groapa. Ea a explicat ca Dragnea este convins ca ea are un proiect personal, in ciuda faptului ca l-a asigurat ca nu-si doreste o alta functie in afara de cea pe care o exercita.

Dragnea: Nu sunt in disputa cu Gabriela Firea. A facut afirmatii grave!

Liviu Dragnea a afirmat, luni, la Parlament, ca nu se afla intr-o disputa cu Gabriela Firea, desi a sustinut-o si acum aceasta se situeaza in randul celor care lovesc in PSD. Eu nu sunt in disputa cu.

Gabriela Firea, asteptata astazi la Parchetul General

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este asteptata astazi, la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august din Piata Victoriei, conform News. ro. Gabriela Firea a declarat pentru News. ro ca a fost chemata la audieri astazi, probabil in calitate de martor, procurorii neprecizandu-i ce calitate are.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )